Muški je izdržala: Glumica je godinu dana gladovala, prestala i da puši, a trener joj je jednu stvar namjerno radio...Zato SAD IZGLEDA BOMBASTIČNO

Slavne ličnosti
Muški je izdržala: Glumica je godinu dana gladovala, prestala i da puši, a trener joj je jednu stvar namjerno radio...Zato SAD IZGLEDA BOMBASTIČNO
.

 
 
Njen trening je trening američkih marinaca, a Skarlet je uspjela da izgura do kraja
Američka glumica Skarlet Johanson (34) za potrebe uloge Crne udovice u Marvelovim "Osvetnicima" godinu dana je trenirala kako bi izgledala savršeno.

skarlet

 
Glumica je bila na strogom režimu ishrane i treninga, a trenirao ju je fitnes trenser Erik Džonson, vlasnik prestižnog lanca teretana, sa kojim se poznaje još od 2009. godine.

Skarlet u "Osvetnicima" glumi vrhunsku špijunku Natašu Romanov ili Crnu udovicu, u uskom je kostimu koji ističe njenu liniju do detalja, pa je morala da izgleda savršeno. Njen trening spada u trening američkih marinaca, a o detaljima smo već pisali.

trening

Osim treninga, zanimljivo je da je Skarlet prestala da puši, a umjesto četiri sata - koliko je praktikovala da spava - spavala je više.

- Skarlet se pripremala kao što se jedan sportista priprema za takmičenje. To je kombinacija nekoliko vrsta treninga kako bi dostigla svoj vrhunac. Nismo samo trenirali kako bi promijenili njenno tijelo, već kako bi i stimulisali njen um. Nisam nijednog momenta pomislio da će posustati, ali priznajem da joj je bilo jako teško - objasnio je trener glumice.

ax

- Namjerno sam je izgladnjivao. Nije smjela da jede. Pripremali smo se za taj tempo snimanja koji traje cijeli dan. Cilj je da razmišlja i radi kao lik kojeg igra - rekao je trener, zbog čijeg režima je Skarlet nekada gladovala po 12, a nekada po 15 sati.

I trud se isplatio, jer je Skarlet nedavno na premijeri filma pokazala savršeno tijelo.

(Telegraf.rs)

Ne propustite