Dvije glumice, dvije trudnice: Koja je ljepša od njih dvije? (FOTO)

Slavne ličnosti
Dvije glumice,  dvije trudnice: Koja je ljepša od njih dvije? (FOTO)
.

Skoro isti dan dve glumice su javnosti saopštile srećne vesti

screen-shot-05-04-19-at-02-32-pm-001


Blejk Lajvli (31) je trudna po treći put. Glumica je na premijeri novog filma svog muža Rajana Renoldsa (42) došla u žutoj uskoj haljini marke Retofete i svima pokazala trudnički stomak, piše Stil.kuir.rs

 

Par već ima dvoje dece Ines (2) i Džejms (4). 

screen-shot-05-04-19-at-02-32-pm

 

U interviju iz 2017. godine, Blejk je o roditeljstvu rekla: "Nezgodno je pričati o tome. Kada si roditelj stalno se premišljaš: Da li treba da budem stroža? ... Niko ne zna kako biti roditelj. Možda samo naši bake i dede znaju šta rade, a kada si roditelj sve probleme rješavaš u hodu."

aa

 

Još jedna trudnica je ovih dana otkrila medijima sarećne vesti. Reč je o Kiri Najtli (34). Glumica sa mužem Džejmsom Rajtonom očekuje drugo dijete. Par već ima četverogodišnju kćerku Edi.

aa

Kira se pojavila na jednoj žurci u Parizu u lepršavoj krem hljini držeći ruku na stomaku. Svima je odmah bilo jasno da je inače mršava glumica trudna.

aa

"Mislim da ne pridajemo dovoljnu važnost onome šta žena prolazi u fizičkom i psihičkom smislu kada postaje majka. Dolazim iz porodice koja mi pruža veliku podršku. Imala sam sreće da se ostvarim u karijeri pa mogu i da platim pomoć, a opet mi je teško. To ne znači da ne volim svoje dijete. Samo priznajem da se u ovom periodu u nedostatku sna, podivljalih hormona, promene odnosa sa partnerom, osećam kao promašaj. Ali to ne znači da sam pogrešila bilo šta, samo radim ono što najbolje znam i kako najbolje znam," priznala je Kira tokom jednog intervjua.

 

 

Ne propustite