Voditeljka emisije "Sve za ljubav" POBJEGLA IZ ZEMLJE zbog NESRETNE LJUBAVI : Evo šta danas radi

Sjećate li se
Voditeljka emisije "Sve za ljubav" POBJEGLA IZ ZEMLJE zbog NESRETNE LJUBAVI : Evo šta danas radi
.

Katarina Šišmanović godinama je bila predmet žudnje brojnih muškaraca širom regiona.

aaa

 

Osim što je vodila emisiju popularnu "Sve za ljubav", mediji su se bavili i njenim ljubavnim životom. Jedna emotivna veza bila je intrigantnija od ostalih. Naime, voditeljka je bila ljubav moćnim muškarcima, a posljednjih godina uživala je u romansi sa jednim od najmoćnijih ljudi, vlasnikom "Emotiona" - Goranom Stamenkovićem.
 

"Goran i ja smo oduvijek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo riješili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živjeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze", rekla je ona.

aaa

"Ne poznajem osobu koja nije voljela i bila povređena. Svako od nas je imao taj trenutak neke povrijeđenosti ili fatalne ljubavi. Kad neko kaže fatalna ljubav, zvuči kao idealna ljubav, a fatalna ljubav je sve samo ne idealna - rekla je Katarina tada. 

"Za sve je potrebno pravo vrijeme i pravi trenutak. Ja mislim da se osobe pojavljuju u našem životu onda kada bi trebalo da se pojave tako da verujem da će se i to desiti onda kada je potrebno da se desi.

aaa

- Istekao mi je ugovor, ne radim više tamo i neću voditi "Sve za ljubav". Neću više raditi, odlučila sam da napravim pauzu. Upisala sam master na političkim naukama i želim malo da se odmorim. Umorila sam se posle devet godina putovanja - rekla je svojevremeno Katarina Šišmanović.

Ne propustite