NEVJEROVATNA ISTINA O PRINCEZI DAJANI: Zbog haljine umalo izbio skandal, a povod je bio prevara njenog muža!

Slavne ličnosti
NEVJEROVATNA ISTINA O PRINCEZI DAJANI: Zbog haljine umalo izbio skandal, a povod je bio prevara njenog muža!
.

Buran brak princeze Dajane i princa Čarlsa detaljno je praćen i analiziran od strane medija.

Dajana je uvijek predstavljana kao miljenica naroda, dok je njen suprug bio uvijek nesrećan dio bračnog dua.

Eksperti za govor tijela analizirali su javne nastupe kraljevskog para, ali i zajedničke fotografije. Spekulisalo se da su se Dajana i Čarl poštovali, ali da se nisu voljeli, a njihov zajednički život je opstao samo zahvaljujući sinovima Vilijamu i Hariju.

5gzk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwprn01eqv8vytk3mwi3mtq5mdbjnwnizwyxmmniodrmmgq5mdrhmdcuanblz5gtas0cngcbaae

Kraljevski par se rastao na dvije godine 1994. godine. Tada je zvanično potvrđena Čarlsova afera sa Kamil Parker Bouls. Napad medija i kritika na račun princa izazvala je još veće simpatije prema Dajani, ali ona nije željela ničije sažaljenje. Kako bi pokazala svijetu da je baš briga za ljubavnicu i novu sreću koju je pronašao njen suprug obukla je čuvenu haljinu koja je poznatija i kao "osvetnička haljina".

Mala crna haljina bez ramena i dekolteom je ubrzo postala modna legenda i prvo slovo u modnoj azbuci.

Kada se Dajana pojavila u čuvenoj haljini tog istog dana naslovne strane britanske štampe su ekskluzivno objavili prevaru princa Čarlsa.

Valentino haljina je bila odgovor Dajane na nevjerstvo i potencijalno sažaljenje publike: "Možda on ima ljubavnicu, ali ja sam i dalje najbolja".

Ne propustite