OTKRIVENO JE: Postoji i MIKRO VARANJE i sigurno smo svi prevareni NA OVAKAV NAČIN!

Ljubav
OTKRIVENO JE: Postoji i MIKRO VARANJE i sigurno smo svi prevareni NA OVAKAV NAČIN!
.

Svi znamo da je užasno biti prevaren. Obično preljubom, kao što i sama riječ daje naslutiti, smatramo kada osoba s kojom smo u vezi uđe u fizički odnos s drugom osobom. Varanje može biti i emocionalno – kada se svjesno povezujete s osobom s kojom niste u vezi (to uključuje učestalo dopisivanje, koje nije isključivo prijateljsko, suptilne dodire kao držanje za ruke.

cover-mikrovaranje-1024x682

Sada znamo da, nažalost, postoji i treći oblik nevjere, a to je – mikro varanje! Mikro varanje uključuje sve one sitnice (zato se i zove mikro) koje radite, a koje stvaraju prilike za emocionalno i / ili fizičko varanje. To ne znači da vi o tome tako unaprijed razmišljate ili da radite to svjesno, ali pojava takvog ponašanja bi mogla značiti da postoji problem u vašoj vezi, koji ignorišete.

Govorimo o sitnicama kao što su da se ljepše obučete kada znate da ćete vidjeti određenu osobu (ne mora vam se nužno svjesno sviđati, kao što smo rekli, radi se o podsvjesnom ponašanju) ili da prešutite da se na poslu pojavio novi zgodni kolega. Mikro varanje može biti i u digitalnom obliku – ako stalno lajkate ili komentarišete slike nekog muškarca kojeg znate otprije.

mikro-varanje-zavodjenje-e1550154420839

Ukratko, to uključuje sve one stvari koje ne smatramo previše važnima, ali bi zapravo pogodile vašeg partnera kad bi saznao za njih.

05a824830230d52a2c04

Šta ako ste pročitali ovaj tekst i sada mislite da vas partner vara na mikro razini? Jedino je pravo rješenje ovog problema – razgovor. Za većinu ovih stvari je prekid preradikalno rješenje ako vam se osoba zaista sviđa, ali morate utvrditi u čemu je problem i kako je do njega došlo. Možda vaš partner ni sam nije primijetio implikacije svojih spornih postupaka i kada mu ih objasnite, će to promijeniti. Možda ipak postoji dublje nezadovoljstvo ili stvarna privlačnost prema drugoj osobi, ali to ne možete znati dok iskreno ne porazgovarate o tome.

Ne propustite