OVO JE SKLONIŠTE U KOJEM SU DANAS PRONAŠLI GAČIĆA U ŠUMI: Evo na čemu je ležao cijelo vrijeme! (FOTO)

Aktuelno
OVO JE SKLONIŠTE U KOJEM SU DANAS PRONAŠLI GAČIĆA U ŠUMI: Evo na čemu je ležao cijelo vrijeme! (FOTO)
.

Edin Gačić primijećen je u obližnjoj šumi nadomak Košćana.

Po dolasku specijalaca, oglušio se na pozive policije da se preda. Poslije toga je došlo do razmjene vatre u kojoj je likv.idiran.

Na mjestu gdje je lociran bilo je dosta granja koje je navukao, kao i sijena na kojem je ležao.

b-190212149

Foto: Klix.ba

Pripadnici FUP-a i MUP-a KS koji osiguravaju teren, rade i na poduzimaju istražnih radnji kako bi se otkrilo gdje se skrivao i kako se kretao Gačić. Navodno se skrivao u brdovitom dijelu između Lepenice i Suhodola, a nije isključena ni mogućnost da se skrivao u nekoliko napuštenih vikendica i jednoj štali koje se nalaze u blizini.

edingacicfb

Podsjećamo, ministar Čampara je posjetio pripadnike Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo koji su učestvovali u akciji lociranja i neutraliziranja Gačića, među kojima je i policijski službenik koji je lakše ranjen pri razmjeni vatre sa osumnjičenim.

– Posjetio sam naše specijalce i našeg ranjenog heroja. Lakše je ranjen. Hvala Bogu, dobar je. Ima osmijeh na licu. Drago mu je što je ova akcija dobro završena, što niko drugi nije povrijeđen. Mi smo se pribojavali, s obzirom na profil ubice za kojim smo tragali, da ne u*ije još nekog od naših policajaca. U razmjeni vatre, prvi je Gačić pucao – kazao je Čampara.

OVAJ ČOVJEK JE ČUO KAKO PUCAJU NA GAČIĆA I ODMAH JE ISTRČAO: Ponio je pušku, A ONDA NJIH UGLEDAO (FOTO)

OVO SU SPECIJALCI KOJI SU SAVLADALI GAČIĆA: Vidite li ko je sa njima?

KO JE DOBIO NAGRADU ZA INFORMACIJU O GAČIĆU?

PRIŠLI SU GAČIĆU I REKLI DA SE PREDA, A NJEGOVA REAKCIJA JE OSTAVILA SVE U ŠOKU: Komesar otkrio kako su našli GAČIĆA I KO IM JE JAVIO!

POLICIJA JE SINOĆ TRAŽILA GAČIĆA, PA OVOJ ŽENI POKUCALA NA VRATA: Otišli su u podrum, A ONDA UGLEDALI NJIH!

Ne propustite