POLICIJA JE SINOĆ TRAŽILA GAČIĆA, PA OVOJ ŽENI POKUCALA NA VRATA: Otišli su u podrum, A ONDA UGLEDALI NJIH!

Objavljeno:12.02.2019 - 17:44
A A A Times Arial

U ponedjeljak naveče dođoše mi na vrata milicioneri iz Sarajeva. Svu kuću su ispreturali. Uđoše onda i u podrum, pa na tavan, a na kraju mi uletiše i u štalu, među koze. I tu su tražili Edina.

1

Ovo nam je izjavila Sadija Todorovac iz banjalučkog naselja Novoselija, koja je prošle godine pomagala Edinu Gačiću (43), serijskom ub*ci, nakon što je odr obijao ub*stvo saborca Ismeta Gunića i majke Sifete.

ds

Sadija tada nije ni slutila da će muškarac, kojeg je pazila kao najrođenijeg, ubiti još dvaput.

"Ja ga nisam vidjela dugo. Ovdje je imao kuću, ali ju je prodao. Dok je tu bio, ja sam mu davala para, koliko mogu. Samo da ne krade, da se ne svađa sa narodom, to sam mu govorila. On je ovuda hodao, nije imao šta jesti. Ja kad bi' pila kavu, on sjedne i kažem mu - 'ajde i ti popij. Ja kad krenem kozama, eto njega za mnom", priča za "Nezavisne" vremešna Banjalučanka, prisjećajući se koliko je Gačiću lani pomogla.

gacic

Starica sa video-snimka, koji je nedavno objavljen, a koji je ranije u njenoj kući snimio Gačić, kaže da ju je šokiralo kad je čula da je on u*io dva čovjeka, a onda i kada joj je p olicija sinoć pokucala na vrata.

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!