IRONIJA ŽIVOTA: Prodaje vjenčanicu kako bi skupila pare za razvod, a ONO ŠTO JE NAPISALA NASMIJALO JE SVAKOGA!

Čudne priče
IRONIJA ŽIVOTA: Prodaje vjenčanicu kako bi skupila pare za razvod, a ONO ŠTO JE NAPISALA NASMIJALO JE SVAKOGA!
.

Bijesna mladenka prodaje svoju vjenčanicu na Facebooku za 450 funti kako bi sakupila novac za razvod, zbog toga što je shvatila da je njen suprug patološki lažov. Anonimna žena iz Tamesidea objavila je oglas za prodaju vjenčanice, a u postu koji nosi naslov "katastrofa" koristila je tužni emotikon kako bi sakrila svoje lice.

Haljinu je opisala kao samo jednom greškom nošenu 2017. godine. Haljina ima dekolte u obliku srca, a prema njenim riječima ima i čipkasti veo koji je mnogo duži od njenog braka. 

Žena je objasnila kako je vjenčanica koštala duplo više, ali da za nju traži samo 450 funti kako bi platila razvod. 

10940592-320599301466925-5373530508866339191-n

"Haljina je veličine 18, ali bi mogla odgovarati veličini 14,16 i nije imala nikakve promjene, za razliku od mog života. Preporučila bih hemijsko čišćenje kako bi se buduća mladenka riješila loše sreće koja dolazi s njom", napisala je.

Podijelivši nekoliko fotografija vjenčanice dodala je da više i ne želi da se prisjeća ove haljine te da je kupci ne mole da je fotografiše iz različitih uglova jer, kako kaže, svaki put kada je vidi sjeti se svog uskoro bivšeg muža. 

"Ako se i ne želite vjenčati u njoj, vjenčanica će biti idealna za svaku priliku. Na primjer, možete je nositi u pubu, sjesti za šank i plakati", napisala je nesretna žena te dodala da će sav novac iskoristiti za razvod od gada.  Post je brzo prikupio 5.300 komentara podrške i gotovo 4.000 dionica.

Žena, koja je sada u novoj vezi, nije navela razloge za svoj razvod, a budući da je shvatila da haljina neće biti prodata zbog loše sreće koju sa sobom nosi, donirat će je u dobrotovorne svrhe kako bi se od nje napravile pogrebne haljine za bebe anđele.

Ne propustite