Postala je POPULARNA uradivši nešto sasvim SLUČAJNO, a onda je slava ponijela i NAPRAVILA JE OVU GREŠKU! DUGO ĆE SE KAJATI!

Događaji
Postala je POPULARNA uradivši nešto sasvim SLUČAJNO, a onda je slava ponijela i NAPRAVILA JE OVU GREŠKU! DUGO ĆE SE KAJATI!
.

Tokom dodjele prestižnih nagrada “Zlatnih globusa” u Los Angelesu, mlada promoterka Kelleth Cuthbert postala je glavna zvijezda večeri. Mlada manekenka proslavila se tako što je držala bočice vode na crvenom tepihu, dok se nalazila iza zvijezda koje su pozirale, i tako dospjela na naslovnice mnogih novina. Ubrzo su svi počeli da se raspituju ko je mlada manekenka koja je zasjenila glavne zvijezde događaja, a ubrzo je i ona sama postala svjesna svoje popularnosti, pa je riješila povećati svoj konto na računu.


Ipak, da je malo pretjerala u svojoj namjeri pokazuje posljednja tužba kompanije koja ju je angažovala. Prethodno je manekenka odlučila tužiti kompaniju koja ju je angažovala jer su prema njenim navodima, iskoristili njen lik kao reklamu za prodaju vode u supermarketima. Nakon njene tužbe, uslijedio je oštar odgovor iz kompanije koja je dlučila podnijeti kontratužbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of many road trips with @erwinloewen.

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on

-Dobila je svojih pet minuta slave, a sada, zbog potpisanog ugovora s nama, za koji joj je plaćeno 90 hiljada dolara, dobit će i tužbu zbog tvrdnji da smo koristili njen lik bez dozvole- saopštio je advokat kompanije i dodao da je protivtužba teška pola miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waking up in Atlanta...but to be clear I did NOT wake up looking like this. ????

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on

Očigledno je da Kelleth nije dobro razmislila prije podnošenja tužbe već je ponijeta slavom željela što prije naplatiti svoju ljepotu, koja će je, sudeći prema najavama iz kompanije koja ju je angažovala, ipak skupo koštati.

Ne propustite