HRABAR POTEZ: Odlučila je da ONA ZAPROSI dečka i to je uradila JAVNO, a njegova reakcija je svakoga IZNENADILA!

Slavne ličnosti
HRABAR POTEZ: Odlučila je da ONA ZAPROSI dečka i to je uradila JAVNO, a njegova reakcija je svakoga IZNENADILA!
.

Pjevačica Pink napokon je dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih. Posebno je emotivan bio njen izabranik Karej, koji je pjevačici i svijetu poručio sljedeće: "Niko ne zaslužuje više od moje supruge. Niko ne radi napornije od nje. Ovo je žena koja je sama zaradila svoj uspjeh neumornim radom posljednjih 20 godina. Ti si pozitivna osoba na koju se mladi mogu ugledati i zato sam ja tvoj najveći obožavalac. Ponosan sam na tebe, jer si lijepa iznutra i izvan."

45649ff600000578-4985510-family-is-everything-pink-was-spotted-enjoying-family-time-with-m-24-1508168029443

Iako je par danas srećniji nego ikad, u njihovom odnosu nije sve uvijek bilo kako treba. Podsjetimo, par se upoznao davne 2001. godine na moto-trkama koje Karej vozi. Par je od tad zajedno, a 2003. godine su se na kratko razišli. Ipak, već 2005. godine Pink je asistirala dečku na jednoj trci, a tada je u jednom trenutku podigla ploču s natpisom „Hoćeš li se udati za mene? Ozbiljna sam!"

1280-pink-carey-hart-getty465276831

Karej u početku nije spazio znak, te je nastavio trku, ali kada je shvatio šta se dešava, prekinuo je trku kako bi joj rekao da pristaje. Vjenčanje je održano na Kostariki 2006. godine.

Ipak, 2008. godine pjevačica je potvrdila da su se razišli. Tada su krenuli na sastanke sa bračnim savjetnikom kako bi pokušali da spasu brak i uspjeli su. Par je tako proveo odvojeno godinu dana, no shvatili su kako im je bolje kada su zajedno.

pink-carey-hart-pink-carey-take-willow-out-5rb-4upcowkl

Nakon pomirenja obnovili su bračne zavjete. 2011. godine potvrdili su da očekuju prvo dijete, ćerku, dok je sinčić stigao 2016. godine.

Karej se često pojavljuje i u njenim spotovima, kao npr. za hitove kao što su "True Love", "Just Like Fire" i "Just Give Me A Reason", a uprkos nesuglasicama u prošlosti, par danas slovi za jedan od najstabilnijih.

Ne propustite