MEDICINSKI FENOMEN: Istovremeno zatrudnila prirodnim putem i vantjelesnom oplodnjom, niko ne može da vjeruje!

Čudne priče
MEDICINSKI FENOMEN:  Istovremeno zatrudnila prirodnim putem i vantjelesnom oplodnjom, niko ne može da vjeruje!
.

Beata Bienias iz Velike Britanije postala je medicinski fenomen i to tako što je istovremeno zatrudnila prirodnim putem i vantjelesnom oplodnjom, prenosi coolstyle.ba. Bienias je decenijama pokušavala da ostane u drugom stanju. Na kraju je sa suprugom odlučila da potraži pomoć na klinici za vantjelesnu oplodnju.

– Toliko dugo smo pokušavali da sam ponekad mislila kako smo mi možda jednostavno par koji neće imati djecu. Postoje parovi koji ih nemaju. Razmišljali smo čak i o usvajanju i da time promijenimo živote, da imamo male anđele – kazala je Bienias.

Ljekari su joj rekli da mora da smrša 30 kilograma jer je gojaznost bila glavni krivac za policistične jajnike sa kojima se Beata godinama borila. Slušali su savjete doktora, sve osim jednog. Iako im je rečeno da četiri dana prije početka procesa oplodnje ne smiju da imaju seks, oni su tu zabranu prekršili. Devet dana nakon početka procedura, Beata je uz pomoć testa za trudnoću saznala da je trudna. A onda se desio pravi šok. Doktorka joj je saopštila da nosi trojke. 

63827186-ml

Znalo se da prenos embriona ne bi doveo do ovoga, pa se došlo do zaključka da je Beata tokom samog postupka zatrudnila i to sa blizancima. – Za 25 godina rada srela sam jedan ili dva slučaja da su se trudne žene podrvgle vantjelesnoj oplodnji. Ali to se dogodilo prije prijenosa embriona i onda su odlučile da nastave sa prirodnom trudnoćom – kazala je dr. Emma Cannon, osnivač istoimene klinike u Engleskoj. Beata je na svijet donijela djevojčicu i dva dječaka. 

Ne propustite