10 fatalnih selfija

Čudne priče
10 fatalnih selfija
Sve više popularan tzv. selfi autoportret na društvenim mrežama u nekim slučajevima može se i kobno završiti. Ovo su 10 bizarnih slučajeva uzimanja selfi fotografija na minut ili sekund prije smrti.

Sve više popularan tzv. selfi autoportret na društvenim mrežama u nekim slučajevima može se i kobno završiti. 
Ovo su 10 bizarnih slučajeva uzimanja selfi fotografija na minut ili sekund prije smrti.

Ksenija Ignatjeva željela je impresionirati svoje prijatelje tako što će napraviti selfie  sa mosta  visokog 28m. Ova 17-godišnja ruskinja u trenutku je izgubila ravnotežu i pala na strujni kabal, te na tragičan način izgubila život.

xenia-ignatyeva
 

U decembru 2012. meksička pop zvijezda Jeni Rivera i njena ekipa napravili su selfi neposredno prije se njen privatni avion srušio i ostavio bez preživjelih.
jennirivera

 

U junu ove dvije prijateljice, Collette Moreno i Ashley Theobald, napravile su selfi na putu za djevojačko veče u Misuriju. Samo nekoliko trenutaka kasnije u sudaru koje su doživjele, snažan udarac glavom odnio je Collettin život.

colletemoreno-ashleytheobald

 

26. aprila, 2014. Courtney Sanford uploadovala je ovu svoju fotografiju kao reakciju na pjesmu Pharrel Williamsa  'Happy' za vrijeme vožnje kroz Sjevernu Karolinu; sekundu kasnije udarila je u kamion i nesreća se pokazala fatalnom.

courtnysanford

 

Ovaj selfi iz maja mjeseca, 2014. napravio je poznati meksički muzičar Jadiel, i dodao ga na Instagram trenutak prije fatalne nesreće na motoru u New Yorku.

jadiel

 

Gary Slok i njegova majka na selfi-fotografiji minut prije polijetanja iz Amsterdama na Malezijski let MH17, koji je oboren iznad Ukrajine u julu 2014. godine.

garyslok

 

21-godišnji Oscar Otero Aguilar je izgubio život kada je pokušao da napravi selfi s pištoljem za njegovu Facebook stranicu u julu 2014. Meksički pištolj-entuzijasta slučajno je pucao sebi u glavu.

oteroaguilar

 

Francuski par na odmoru u Portugalu pokušao je ovekovječiti romantični trenutak na rubu litice 10. avgusta 2014. Nažalost, oboje su ovom prilikom pali zajedno u smrt...

polishcouple

 

13-godišnja djevojka po imenu Karen Hernández htjela je napraviti autoportret na obalama rijeke El Tunal u Durangu, Meksiko. Nažalost, pala je u rijeku i utopila se; Vatrogasci su pronašli njeno tijelo u julu ove godine.

karenhernandez

 

U martu 2014. 21-godišnji avanturista je poginuo u Španjolskoj od udara električne struje kada se popeo na vrh voza da napravi selfie.

selfie-6

 

 

 

 

Ne propustite