GODINAMA JE KORISTILA BOTOKS, A ONDA JE ODJEDNOM PRESTALA: Nećete vjerovati kakve promjene na licu su joj se desile

Slavne ličnosti
GODINAMA JE KORISTILA BOTOKS, A ONDA JE ODJEDNOM PRESTALA: Nećete vjerovati kakve promjene na licu su joj se desile
.

Poznate ličnosti su uvijek prve na tapeti kada su u pitanju bilo kakve promjene. Čak i najmanja promjena na njima bude odmah prokomentarisana, bilo da su u pitanju njihove izjave ili promjene u izgledu. Nicole Kidman svojim licem već godinama privlači mnogo pažnje zbog konstantnih uočljivih promjena, a iako glumica tvrdi da se nikada nije podvrgnula estetskim operacijama, a botoks je samo probala i odavno odustala od njega, čini se da još uvijek eksperimentira s raznim načinima pomlađivanja koji ostavljaju trag, ali nažalost ne onakav kakav bi ona željela.

Nabori na nosu i iznad usne, koji se inače na njenom licu nisu mogli primijetiti, sada se itekako vide, što je iznenadilo mnoge jer se trudila da uvijek bude potpuno "zategnutog" lica.

- Nije mi se sviđalo kako mi lice izgleda pa više ne koristim botox i sada ponovno mogu pomicati čelo – našalila se Nicole Kidman još 2013. godine, ali od tada se nekoliko puta pojavila na događanjima s izgledom kojim je dala naslutiti da svoju besprijekornu kožu ne duguje samo zdravoj prehrani i kremama.

- Nikakvim operacijama se nisam podvrgavala. Nosim kremu za zaštitu od sunca, ne pušim i brinem se o sebi. Svatko tko želi neka radi što želi, ali ja osobno vjerujem da samo moraš biti fizički fit – bilo je objašnjenje glumice za njezin izgled. I dok je negirala plastične operacije, a za botoks izjavila kako ga je samo probala filere niti jednom nije spomenula. Plastični kirurzi smatraju da je lice "podignula" upravo zahvaljujući njima jer nema dubokih linija između usana i nosa, što je prirodan proces koji bi se njoj, u šestom desetljeću života, već trebao vidjeti.

Ipak, Kidman i dalje tvrdi da je tajna u vitaminima koje uzima svakodnevno, meditaciji, vježbanju i zdravoj prehrani. Sada, kako je zaštitno lice Neutrogene, često spominje kako koristi njihovu anti-age kremu, ali skeptici smatraju da svaka preparativna komzetika ima ograničeno djelovanje i da njezina zategnuta koža nije rezultat tog proizvoda. Mnogi esktetski kirurzi i kozmetičari naglašavaju da je na Nicole itekako vidljivo da se podvrgava estetskim zahvatima, ali nisu složni u tome o kojima se radi. Mnogi smatraju da svako toliko vrati volumen

icu injekcijama, ali ne botoksa, već dermalnih filera.

gettyimages-1082117748

- Zbog godina korištenja botoksa kako bi se sakrile bore došlo je do smanjenja mišića lica i uzrokovalo „padanje” obraza. Njezina brada izgleda kao da je bila popunjena nedavno, a i čelo izgleda kao da je dobilo injekciju dermalnih filera - objasnio je estetski kirurg Michael Prager prošle godine i dodao kako su fileri bolja i neprimjetnija opcija od botoksa jer ne "ograničavaju" pokrete, a i većinom se primjenjuju preparati hijaluronske kiseline koja je prirodan sastojak kože.

gettyimages-1082158954

 

Ne propustite