DJEVOJKE ODUŠEVLJENE: Najzgodniji VIKING konačno ima svoj INSTAGRAM profil

TV & Video
DJEVOJKE ODUŠEVLJENE: Najzgodniji VIKING konačno ima svoj INSTAGRAM profil
.

Iako zvuči čudno, ali još uvijek postoje osobe koje su protivnici društvenih mreža. Jedan od njih do skora je bio i Travis Fimmel. Zvijezda hit serije “Vikings” Travis Fimmel, dugo se protivio sve većom zastupljenošću javnih ličnosti na društvenim mrežama tvrdeći da dodatno i nepotrebno izlaganje svoje privatnosti može prouzrokovati brojne probleme. I sam je svojevremeno isticao kako ne posjeduje nalog na društvenim mrežama te da to nikada neće ni imati. Ipak, Travis je demantovao sebe, a nakon objavljivanja zvaničnog naloga na Instagrama, milionska armija fanova naprosto je iznenađena i sretna što ga konačno može zapratiti na ovoj društvenoj mreži.

-Ne bavim se tim kompjuterskim stvarima. Nemam Instagram, ni Facebook. Ja sam tiha osoba. Postoje neki ljudi koji žele da ih drugi stalno gledaju. Moj život nije toliko interesantan da bi bio na internetu- izjavio je jedne prilike.

Od ove izjave je  prošlo skoro pet godina, a Travis, koji se očigledno predomislio, objavio je svoju prvu instagram fotografiju na kojoj pozira sa zanimljivim natpisom na čelu.

Naime, na fotografiji je na čelu napisao ''Hej Instagrame, to sam ja'' kako bi dokazao fanovima da je profil zaista njegov. Zadobio je odmah ogroman broj pratitelja, a fotografije koje postavlja, pratitelje ostavljaju bez teksta.

Rezultat slika za travis fimmel hej insta its me

 

Ne propustite