IZNENAĐENJE: Enis Bešlagić ide u reality, a EVO I KOJI!

TV & Video
IZNENAĐENJE: Enis Bešlagić ide u reality, a EVO I KOJI!
.

Novi ljubavni show Televizije RTL u Hrvatskoj vodit će slavni glumac Enis Bešlagić, kojeg smo da sada na malim ekranima mogli vidjeti tek u ulogama na domaćim humorističnim serijama, prenosi Pogled.ba.

Koliko poznajete osobu s kojom ste u vezi i jeste li se spremni kladiti u svoju ljubav pokazat će novi RTL-ov reality show Superpar. U čak osam verzija diljem svijeta, prema licenci showa Power Couple, izraelske producentske kuće Dori Media, u Hrvatskoj će ga voditi popularni bh. glumac Enis Bešlagić.

Enis se osim kazališta, filma i humorističnih serija, izvrsno snašao i u poduzetničkim vodama te se može pohvaliti proizvodnjom čokolade. Zbog britkog humora i pozitivnog stave, obožavaju ga gledatelji diljem regije, a šarmantni glumac otkrio je zbog čega ga toliko veseli novi show, koji je u eteru zaživio od 2014. godine i brzo stekao popularnost.

4cedb6103f74a35d6152

- Show Superpar jedna je pozitivna, duhovita i zabavna priča, a bavit će se parovima koji su već dugo u vezi i njihovom spremnošću da učine sve i žrtvuju se jedno za drugo. Zato sam objeručke prihvatio taj poziv i baš se radujem početku snimanja, otkrio je Enis koji najavljuje ludu zabavu za one od sedam do 77 godina, pa i više.

Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati, no na kraju će to iskustvo pobjednicima donijeti pozamašan novčani iznos za koji su se sami izborili. Uz naglašene emocije, neće nedostajati i humora za što će se pobrinuti Enis koji ističe kako svoje pojavljivanje na televiziji ponajprije bira zbog ljudi i dobre atmosfere na snimanju.

- Naši kandidati trebali bi biti super likovi; pozitivni, veseli, tolerantni, zabavni i, naravno, da uživaju u showu jer će i to utjecati na njihov uspjeh. A koliko se zapravo trebaju poznavati, pokazat će se tijekom emisije jer ima tu mnogo izazova i iznenađenja, rekao je budući voditelj dodajući da će se mnogi gledatelji zasigurno moći poistovjetiti s kandidatima.

Ne propustite