KONAČNO OTKRILI RAZLOG RAZVODA: Niko ne može da vjeruje da je ON ovo izjavio...

Slavne ličnosti
KONAČNO OTKRILI RAZLOG RAZVODA: Niko ne može da vjeruje da je ON ovo izjavio...
.

Postoje ljubavi koje su rođene na crvenom tepihu i za koje su mnogi mislili da će trajati vječno. Jedna od takvih jeste i ona poznatog holivudskog para, Demi Moore i Brucea Willisa. Od njihovog prvog susreta do sudbonosnog ''DA'' prošla su samo četiri mjeseca što je za mnoge bilo iznenadno, ali vidjevši ljubav u njihovim očima, svi su ih podržali. Iako su mnogi od tog trenutka pisali i komentare da takvi brakovi ne potraju,  oni su  papire za razvod  predali tek 13 godina kasnije. Iako je razvod bio neminovan, par je ostao u dobrim odnosima, te se zajedno pojavljuju na svim događajima ali idu i na zajednička putovanja.

Po zvaršetku razvoda, nikad se nije saznao razlog zbog kojeg su odlučili razoriti svoj brak. Mediji su nagađali šta bi to mogao biti razlog ali on je dugo ostao nepoznat.

– Šta je točno brak? Pa ne postoji žena koja može zadovoljiti prirodni nagon koji se želi razmnožavati. Taj nagon ne nestaje samo zato što imaš troje, desetero ili stotinu djece. Sav trud je uzaludan jer mi smo životinje. Mi smo samo magarci u potrazi za hranom, ali i željni da svaku ženu koju ugledamo želimo odvesti u krevet. To je jednostavno programirano u našem genetskom kodu- izjavio je jednom prilikom Bruce.

Očito je ovo bio dovoljan razlog da on i Demi stave tačku na njihov brak. Kao što se to moglo vidjeti u medijima ali i njihovim objavama na društvenim mrežama ovaj par i dalje vrijeme provodi zajedno. Glumica je trenutno u vezi sa srbijanskom stilisticom, a Bruce je to prihvatio i podržava ih u njihovoj vezi.

Rezultat slika za demi moore i bruce willis

 

Izgleda da za njih važi ona dobro poznata: Bolje DOBAR razvod nego LOŠ brak!

   

Ne propustite