MAJA ŠUPUT KAKVU NISTE VIDJELI: Fanovi oduševljeni novim fotografijama

Slavne ličnosti
MAJA ŠUPUT KAKVU NISTE VIDJELI: Fanovi oduševljeni novim fotografijama
.

Maja Šuput je popularna pjevačica koja se proslavila samo na osnovu svog talenta i glasa. Iako važi za jednu od ljepših i atraktivnijih umjetnica, svoje tijelo nije često stavljala u prvi plan. Međutim tokom posljednjeg odmora počastila je svoje pratitelje predivnim fotografijama koje su zadobile mnoštvo pozitivnih komentara.

Nakon što su u Manili uživali u filipinskoj kuhinji i romantičnim večerama po vodećim restoranima, pjevačica Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad Tatarinov uputili su se na otok Corregidor gdje već nekoliko dana odmaraju u luksuznom resortu i obilaze bajkovite plaže koje obično viđamo na zaslonima kompjutera.

Zaljubljene golupčiće spojila je upravo zajednička ljubav prema putovanjima i hrani, stoga ne čudi da svaki slobodni trenutak utroše na putovanje na mjesta gdje još nisu bili, a jedno od njih su i Filipini. Otok je kao stvoren za izležavanje na plaži i uživanje u morskim radostima, pa se Maja otkako je stigla na odredište ne izlazi iz kupaćih kostima.

Njezine  fotografije koje objavljuje svakoga dana na Instagramu potpuno su oduševile njezine obožavatelje, a pogotovo muški dio koji je pjevačicu obasuo komplimentima na račun izgleda.

Ne propustite