MAJKA JE NAJBITNIJA: Božo Vrećo uživa u prazničnoj atmosferi kod svoje majke

Slavne ličnosti
MAJKA JE NAJBITNIJA: Božo Vrećo uživa u prazničnoj atmosferi kod svoje majke
.

Umjetnik Božo Vrećo poznat je po tome da mu je majka na prvom mjestu i da nerijetko odlazi njoj u posjetu i pored svih obaveza. Iako se trudi posjećivati je i običnim danima, praznici su ipak najbitniji te je i ovog Božića otišao svojoj majčici u zagrljaj.

-Doma sam kod majčice, sinoć sletio kasno sa snježnom mećavom iz Kelna i ujutro rano dovezao se da budemo skupa,sve stižem. Česnicu svake godine ja umijesim i ukrasim, ove godine su to kao što vidite klasje i grozdovi na berićet i svaku sreću, dobro zdravlje da nas služi, pa sve drugo doći će ako to zaslužimo od Boga, jer samo On daruje za svaki trud , zahvalnost i dobrotu.
Lijepa noć, Badnjak gori i vatrica pucketa, čujem njihov smijeh i vidim sreću u očima mojih voljenih,tu sam,da to sve osjetim i vidim i čujem, da ih iscmačem i izgrlim i majčicu zavrtim u naručju i da poželim da mi samo dugo dugo poživi.

Želim da za Božić budete snažniji, strpljiviji, iskreniji i bolji,da vam sve prevažno od ruke ide,da vas više vole oni što znaju voljeti i da vi silno volite, da ste zdravi jer tad pomjerate stijene, da budete svoji i čiste duše jer tad ste najljepši, sretan sam mili moji, pa iz ovog toplog gnijezda šaljem vam djelić i mojeg mira i ljubavi❤️ Mir Božji,Hristos se Rodi!- napisao je Božo na svom Instragram profilu.

Ne propustite