ACI LUKASU PORODICA NA PRVOM MJESTU: Unuka Minja me promijenila, najvažnije mi je provoditi vrijeme s njom

Slavne ličnosti
ACI LUKASU PORODICA NA PRVOM MJESTU: Unuka Minja me promijenila, najvažnije mi je provoditi vrijeme s njom
.

Popularni pjevač Aca Lukas poznat je po tome da drži do porodičnih tradicionalnih običaja, posebno kada je Božić u pitanju. Iako je iza njega tška godina obilježena razvodom, on ipak ne posustaje jer kaže da ima svijetlu tačnu, a to je trenutno unuka Minja.

''Djeca su mi najvažnija. Moja unuka je sjajna i jedva čekam s njom da se družim. Ona me je skroz promijenila, a ovo je njen prvi Božić. Odlazak u crkvu je obavezan. Neki od nas poste, pa se i pričeste. Gledamo da ispoštujemo običaje. Vjerujte, ja izvlačim dukat, tako je bilo posljednjih godina.''-izjavio je Lukas u intervjuu koji je nedavno objavljen.

Iako se svašta desilo u njegovom životu, razveo se, napustio je žiri Zvezda Granda, on ipak ne odustaje od muzike, a koliku energiju ima pokazao je i na novogodišnjem koncertu sa Bubom i Jalom gdje su fanovi bili oduševljeni, a kako Aca kaže uživao je tokom koncerta te će biti još mnogo nastupa i iznenađenja s njegove strane.

Njegovi fanovi ga konstantno podržavaju putem društvenih mreža pružajući mu komentare podrške, a i stalno mu šalju upite o tome da li priprema nove pjesme.
 

Ne propustite