DNEVNI HOROSKOP ZA 01.01.2019 GODINE: Prvi dan ove godine će ostati upečatljiv za Vagu, dok Strijelac želi da što prije prođe!

Kiosk
DNEVNI HOROSKOP ZA 01.01.2019 GODINE: Prvi dan ove godine će ostati upečatljiv za Vagu, dok Strijelac želi da što prije prođe!
.

Pročitajte današnji horoskop i isplanirajte sebi dan.


OVAN
Ako ste sinoć pretjerali s hranom i alkoholom, nećete izbjeći posljedice. Neugodan mamurluk ili probavne smetnje navest će vas da obećate sebi i drugima da više nikada nećete pretjerivati, barem ne do iduće prilike. Ne zaboravite čestitati Novu godinu članovima obitelji!

bik
BIK
Nemojte dozvoliti da vam sitna neslaganja s partnerom pokvare ovaj dan. Pokušajte postići kompromis kako biste se mogli posvetiti uživanju u finim obrocima i druženju s obitelji. Samci će primiti čestitku od nekoga tko im se sviđa, što će im uljepšati dan.
BLIZANCI 
Od jutra ćete raditi i rintati po stanu. Pripremat ćete ručak za obitelj i goste, pospremiti stan i pobrinuti se da sve bude tip-top. Bit će vam važno da drugi u vama prepoznaju sjajnog domaćina i vrsnog kuhara. Pretjerate li s hranom, nećete izbjeći probavne smetnje.
RAK 
Probudit ćete se sretni i zadovoljni zbog lijepog sinoćnjeg provoda. U glavi ćete previrati po slikama koje će još uvijek biti žive pa vam osmijeh neće silaziti s lica. Vezanima voljeni priprema iznenađenje, možda čak u vidu zaručničkog prstena.

rak
LAV 
Ako organizirate obiteljski ručak, bit ćete pod stresom. Shvatit ćete da vam nedostaje neka namirnica ili će vam zagorjeti jelo pa ćete doći u napast sve otkazati. Saberite se i pokušajte izvući maksimum iz nastale situacije. Opustite li se, očekuju vas ugodni trenuci s voljenima.
DJEVICA
Danas ćete biti iznimno popularni. Ljudi će vam stalno slati poruke i nazivati vas kako bi vam čestitali Novu godinu. Rado ćete izlaziti van i uživati u druženju popraćenim kojom kapi alkohola. Samci će upoznati nekoga od koga će im zatitrati u trbuhu.

djevica
VAGA 
Neumjereno ćete uživati u jelu i piću, a posebno oni koji od sutra kreću na dijetu. Jest ćete kolače, tjesteninu, kruh i sve ostale namirnice kojih ćete se morati odreći kako biste se primjereno od njih oprostili. Grlobolja i gubitak glasa bit će posljedice sinoćnjeg glasnog pričanja i pjevanja.
ŠKORPION 
Dan je kao stvoren za ljubavna osvajanja. Samci će ostvarivati velike uspjehe kod suprotnog spola, dok će vezani donijeti odluke koje će imati velik utjecaj na njihovu budućnost pa bi se mogli zaručiti ili odvažiti na potomstvo. Izađite u šetnju, godit će vam boravak na zraku.

korpion
STRIJELAC
Osjećaj usamljenosti potaknut će vas da se javite staroj ljubavi i čestitate joj Novu godinu. Njezin suzdržan odgovor mogao bi vas razočarati, no brzo ćete shvatiti da je tako i bolje jer je vrijeme da krenete naprijed. Osigurajte svom organizmu više odmora.
JARAC 
Bit ćete umorni od sinoćnjeg dočeka, a posebno ako ste imali goste. Priuštite si više sna bez grižnje savjesti i prebacite dio obaveza na ukućane. Netko bi vas mogao pozvati na ručak, što biste trebali objeručke prihvatiti. Očekuje vas ugodno druženje puno smijeha.

jarac
VODOLIJA 
Pred vama je prilično naporan dan ispunjen brojnim obavezama. Na vaša će leđa pasti većina kućanskih poslova i priprema ručka jer će ostali ukućani biti ili mamurni ili umorni od sinoćnjeg tulumarenja. Roditelji ovog znaka oštrim kaznama disciplinirat će neposlušne tinejdžere.
RIBE 
Prvi ovogodišnji dan započet će sjajno. Bit ćete okruženi dragim ljudima u čijoj ćete se blizini osjećati voljenima i sigurnima. Vaš dom bit će okupljalište prijatelja i rodbine, a pobrinut ćete se da svi budu lijepo počašćeni i da se dobro provesele.

ribe

POKLONIO RODITELJIMA OVAJ POSTER ZA BOŽIĆ I UVJERIO IH DA JE OVO ISUS: Saznajte o kome je zaista riječ! (FOTO)

 

Ne propustite