POKLONIO RODITELJIMA OVAJ POSTER ZA BOŽIĆ I UVJERIO IH DA JE OVO ISUS: Saznajte o kome je zaista riječ! (FOTO)

Zanimljivosti
POKLONIO RODITELJIMA OVAJ POSTER ZA BOŽIĆ I UVJERIO IH DA JE OVO ISUS: Saznajte o kome je zaista riječ! (FOTO)
.

Tijekom odrastanja u kući Ryana Buchanana uvijek je bilo nekoliko slikovnih prikaza Isusa.

Njegovi pobožni roditelji pazili su na religijske detalje u domaćinstvu, pa se, mnogo godina kasnije, Buchananu učinilo zgodnim za Božić im darovati lijepi potret Isusa Krista.
Ili najbliže što je u datom trenutku mogao naći. Umjesto portreta Isusa, roditeljima je darovao filmski poster Obi Wan Kenobija, jednog od najpopularnijih likova iz serijala Ratovi zvijezda. Mlađeg Kenobija igrao je Ewan McGregor, a na ovoj fotografiji, s bradom, dužom kosom i odsjajem iza sebe, uistinu podsjeća na Isusov lik.

naslovnica
Podvala se Buchananu učinila užasno zabavnom, uz nadu da roditelji neće odmah primijetiti o čemu se radi. Kako je kazao za Business Insider, snimao je cijeli proces otvaranja poklona, a majka je bila posebno ganuta.
Nakon nekog vremena ocu je priznao kako se radi o podvali, no, kako kaže, još nije skupio snage isto to kazati i mami. “Naljutit će se kad dozna”, izjavio je Buchanan. Kao mali gledao je sve filmove iz serijala Ratova zvijezda, no pretpostavlja da ih roditelji nikad nisu pogledali.

Čarobne ilustracije koje pokazuju kako se ljubav mijenja poslije 30. godine

 

Ne propustite