Grudi joj zamalo nisu ispale pred svima: Pjevačica u vjenčanici od 8.000 eura, ali SVI su zanijemili kad su ovo vidjeli

Čudne priče
Grudi joj zamalo nisu ispale pred svima: Pjevačica u vjenčanici od 8.000 eura, ali SVI su zanijemili kad su ovo vidjeli
.

Pjevačica Majli Sajrus rekla je sudbonosno "da" dugogodišnjem dečku, a prije toga prijatelju, Lijamu Hemsvortu. U sredu uveče novopečeni mladenci na Tviteru objavili su nekoliko zabavnih snimaka sa vjenčanja.

ssdf
Svima je zapala za oko vjenčanica Vivijen Vestvud u vrijednosti od 8.000 eura. Pjevačica na snimku igra uz pjesmu Marka Ronsona "Uptown Funk" i pozdravlja fanove.

s2
Lijam i Majli napravili su tajno vjenčanje u Malibuu u Kaliforniji bez paparaca. Par je želio najljepši dan u zajedničkom životu provede sa prijateljima i porodicom.


Vezu su započeli 2009. i 2012. godine su se i vjerili. Već sljedeće godine američka pjevačica i glumac su emotivni odnos stavili na pauzu. Tada je usljedio period divlje i razuzdane Majli u kom je imala problema sa alk oholom i nar koticima, prečesto je bila u provokativnim izdanjima i gotovo svakodnevno završavala je na stranicima žute štampe zbog provokativnih nastupa i spotova.

s

Ljubav je smirila pjevačicu koja se vratila kantri muzičkim korijenima i koja ne krije sreću što su Lijam i ona ipak uspjeli.

Nevjerovatni razlozi zbog kojih bi trebali voljeti Cristiano Ronalda bez obzira na njegove nogometne vještine

Ne propustite