LEONARDO DICAPRIO BAŠ NEMA SREĆE SA OSCARIMA! Poznati glumac je bio prisiljen vratiti prestižnu nagradu, a OVO JE RAZLOG TOGA!

Slavne ličnosti
LEONARDO DICAPRIO BAŠ NEMA SREĆE SA OSCARIMA! Poznati glumac je bio prisiljen vratiti prestižnu nagradu, a OVO JE RAZLOG TOGA!
.

LEONARDO DICAPRIO baš nema sreće s Oscarima.

Prvo je čekao gotovo tri desetljeća da osvoji ovu prestižnu nagradu, a samo godinu dana nakon što je konačno dobio vlastiti kipić, morao je vratiti onaj koji je pripadao Marlonu Brandu za ulogu u filmu Na dokovima New Yorka. 

1
Iako se sve odigralo prije godinu dana, detalji ovog skandala izašli su u javnost nakon što je New York Times objavio priču o financijašu Jhou Lowu (koji je financirao film Vuk s Wall Streeta) koji je kipić poklonio DiCapriju, a trenutno se nalazi pod kriminalističkom istragom.

2
Prema pisanju NY Timesa, Low se zajedno s bivšim premijerom Malezije Najibom Rezakom našao pod optužbom da je pronevjerio milijarde dolara iz fonda malezijske vlade, piše časopis People.

3
Poklone su morale vratiti i druge poznate osobe, poput Mirande Kerr, a vraćeni Oscar se trenutno nalazi u vladinom skladištu u Teksasu. DiCaprio je također dobio na poklon Picassovu sliku koju mora vratiti, dok je Miranda Kerr dobila klavir.

4
Jho Low danas je bjegunac, a prema nekim saznanjima, živi u Kini, navodno pod zaštitom tamošnje vlade, te i dalje uživa u luksuzu koji je stekao krađom.

5

KAKAV PEH, OVAKO NEŠTO SE SAMO JEDNOM U ŽIVOTU DEŠAVA! Džulija Roberts doživjela ogromnu neugodnost!

 

Ne propustite