PREBOGATA LJEPOTICA je željela samo da napravi KUL FOTKU, a sada TJERA STRAH U KOSTI: Vidite li vi OVAJ DETALJ?

Kiosk
PREBOGATA LJEPOTICA je željela samo da napravi KUL FOTKU, a sada TJERA STRAH U KOSTI: Vidite li vi OVAJ DETALJ?
..

Natalia Vodijanova jedna je od najtraženijih manekenki na planeti, a i najbogatijih, prie šest godina magazin Forbs proglasio ju je za treću najplaćeniju. Ova dama se udala za milijardera Antoina Arnaulta, a prije njega je imala još jedan brak, takođe sa milijarderom plemićkog porekla, pa vjerujemo da bi bila situirana i da nije prstom mrdnula.

qawsdefrghj

Zanimljivo je da njenu životnu priču često nazivaju modernom bajkom, s obzirom da da je odrastala u teškoj bijedi, okružena nedaćama i bolešću, da bi se u tinejdžerskim godinama njen život iz korijena promijenio.

asdfghj

Ipak, uprkos ogromnom bogatstvu, ostala je prizemna i normalna, a to dokazuju i fotografije na njenom Instagram profilu na kojima je nerijetko vidimo bez šminke, u nekim intimnim trenucima, ili okruženu sa gomilom prijatelja.

dfghj

Nedavno je jedna slika prelijepe Ruskinje izazvala neobične i burne reakcije njenih dva miliona pratilaca, iako je reč o sasvim običnoj fotki, bar na prvi pogled.

dfrtgzhu

Natalija je napravila selfi u ogledalu u jednom luksuznom frizerskom salonu, a zbog dizajna ogledala sve je ispalo daleko bizarnije nego što je planirala. Zapravo je došlo do optičke iluzije, pa je izgledalo kao da manekenka nema noge, već lebdi u vazduhu.

ctmmtrjxyaaua-r

NAJRUŽNIJE MANEKENKE! Uprkos svojim GADNIM i UŽASNIM facama uspjele su da se proslave

Ne propustite