NAJRUŽNIJE MANEKENKE! Uprkos svojim GADNIM i UŽASNIM facama uspjele su da se proslave

E buraz
NAJRUŽNIJE MANEKENKE! Uprkos svojim GADNIM i UŽASNIM facama uspjele su da se proslave
.

Želimo da vas podsjetimo da nesavršenostima na vašem licu ne pridajete previše značaja, jer vas uspravo te karakteristike čine jedinstvenim. Samo pogledajte ovih 15 djevojaka koje su postale jedne od najpoznatijih svjetskih modela upravo zbog svojih nesavršenosti.

1. Laura Ogrejdi

1

Kao dijete, uvijek su je zadirkivali zbog njenih ušiju. Ona kaže da nikada nije željela da ih promijeni hirurškim putem. Uprkos tome, Laura ima veoma uspešnu karijeru kao top model.

2. Lindzi Vikson

2

Lindzi je jedna od najuspešnijih modela na svijetu i njoj se predviđa svjetla budućnost. Njena mala usta, punije usne, rupica na bradi i razmak između zuba čine je djetinjastom i simpatičnom. Bez sumnje je ne možete pomješati sa bilo kim drugim.

3. Damaris Godri

14

Ova Belgijanka ima latinoameričke korene. Ona je već radila za italijanski Voug i Garaž magazin. Modni tabloidi joj predviđaju svijetlu budućnost, a i mi takođe!

4. Dafni Gronveld

4

Dafni je lice Diorovog parfema "Addict". Takođe radi za Kalvin Klajn, Miu Miu, Guči i Pradu. 2011. godine imenovana je za Najboljeg holandskog modela.

5. Moli Ber

5

Moli nikada nije pomislila da će njena pojava postati popularna. Ova Amerikanka ima visoke jagodice, isturene uši i upale oči. Međutim, za njen uspjeh zaslužne su upravo ove karakteristike. Moli često učestvuje na revijama Prade, Šanela i Diora.

6. Julia Cimer

6

Ona je model nemačkog porekla, a kombinacija grubih i nežnih crta lica čine njen šarm. Danas Julia radi sa Vivijen Vestvud i Pradom. Očigledno je da će ona za nekoliko godina postati jedan od najpopularnijih modela.

7. Alek Vek

7

Kada je Alek bila mala, njena porodica je morala emigrirati iz Sudana u Evropu. Jedan agent modelinga ju je primjetio u Londonu i ona je sada postala uspješan model. Njen šarmantni osmijeh i ponosni stav je čine fascinantnom.

8. Esmeralda Sej-Rejnolds

8

Ovu zgodnu devojku su u srednjoj školi uvijek ispitivali da je model s obzirom na njenu figuru i visinu. Jednog dana je rešila da se okuša u svijetu mode. Esmeralda je zaljubljena u modu i umjetnost od malih nogu.

9. Jekelin Standž

9

Na svojoj prvoj audiciji osećala se veoma čudno i neugodno, nosila je ogroman džemper, zelene helanke, naočare i imala je dredove. Uprskos njenom izgledu, agenti su primjetili njen aristokratski izgled, mali nos, oštre jagodice i kose oči.

10. Liza Ostanina

10

Liza je poreklom iz Iževska. Kada je dobila ponudu za posao, nije mogla da vjeruje jer sebe nije smatrala lijepom. Međutim, ona je sa samo 15 godina otišla u Japan i postala model. Sada i dalje osvaja modne prestonice sveta.

11. Isa Liš

11

Isa je jednim delom Meksikanka, drugim Japanka. Postala je poznata zbog svojih vanzemaljskih crta lica. Isa je studirala istoriju umjetnosti i želela je da bude vajar, međutim, njen život se preokrenuo, te je postala model.

12. Sijera Skije

12

Ljudi je često upoređuju sa renesansnim likovima zbog njenog ovalnog lica, jedva vidljivih obrva, talasaste kose, tankog nosa i senzualnih usana. Sijera osim što je neobičan model, ona je i izuzetna osoba, voli literaturu i piše poeziju i prozu.

13. Magdalena Frakovjak

13

Magdalena je jedna od napoznatijih poljskih modela. Visoke jagodice i čudan oblik lica su jedne od njenih glavnih karakteristika. Magdalena je radila za Karl Lagerfeld i francuski Voug, ju je uključio u svojih 30 top modela 2000-ih godina.

14. Keli Mitendorf

3

Njena ekstravagantna pojava odvela ju je u svijet mode. Ona se ne brine oko toga da li će nekome biti privlačna ili ne i obožava smjele fotografije. Zbog toga je i modni fotografi obožavaju. Njene fotografije su zaista zapanjujuće.

15. Lili Mekmenami

15

Mnogi misle da Lilin izgled ne ispunjava kriterijume jednog top modela, ali činjenica da je ona veoma upješan model govori suprotno. Međutim, Lili ne smatra posao modela njenim pravim pozivom jer se interesuje za mnoge druge stvari pored mode.

Ne propustite