NAJGORA LJUBAVNA KOMBINACIJA IKADA: Sve je UZALUD, nećete USPJETI ma KOLIKO SE TRUDILI!

Ljubav
NAJGORA LJUBAVNA KOMBINACIJA IKADA: Sve je UZALUD, nećete USPJETI ma KOLIKO SE TRUDILI!
.

Postoje kombinacije koje jednostavno nikada ne bi mogle da opstanu, bez obzira koliko se trudili.

Image result for couples

Koliko god da se trudite, nepoklapanje temperamenata je ono što će vas odvući dalje od ove osobe. Ukoliko ste trenutno u jednoj od ove dvije kombinacije i ne ide vam onako kako ste očekivali, razmislite o ovome.  

Related image

Lav i Rak  

Veza ovog para nikad se ne završava slavno. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi cijelog sveta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični te kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju emotivno i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zamjeranja i ljutnje, što na kraju i uništi vezu. 

Related image

Jarac i Vodolija  

Oboje su jako tvrdoglavi i uporni, a to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osjećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.  Related image

KAKO OSVOJITI MUŠKARCA: 5 stvari koje imaju magičan efekat na svakog muškarca

Ne propustite