Majka devetero djece pobjegla sam ljubavnikom iz Afrike i prešla na islam (FOTO)

Čudne priče
Majka devetero djece pobjegla sam ljubavnikom iz Afrike i prešla na islam (FOTO)
.

Majka devetero djece iz Velike Britanije, koja je pobegla s muškarcem iz Gambije kojeg je upoznala onlajn, prebratila se u islam kako bi mogla da se uda u džamiji za svog ljubavnika.

 Heidi Hepvort (45) napustila je djecu i supruga s kojim je bila 23 godine u braku u novembru prošle godine i otišla je da posjeti svog novog dečka Mamadoua Salieua Jalova u Gambiji. Njen suprug Endi (45) mislio je da egzotična avantura njegove supruge neće biti dugog vijeka, piše Dejli mejl.

- To je kriza srednjih godina. Isprao joj je mozak - govorio je tada.

andy-hepworth-x-heidi-hepworth-y-mamadou-jallow-png-1734428432

Međutim, prošla je godina, a Heidi sada nosi hidžab i priprem se za dan svog vjenčanja. U proteklih godinu dana otputovala je četiri puta u Afriku u posetu svom novom dečku, a kad se razvod okonča, planira da se preseli tamo zauvijek.

- Gambija je sretnije i brižnije mjesto od Britanije. Niko nije mogao da zamisli da će ovo potrajati, ali mi se volimo i planiramo vjenčanje. Nikad nisam bila sretnija - izjavila je Heidi.

tp-composite-toyboy-newv2

Svog ljubavnika upoznala je na Facebooku.

- Ja sam njega zaprosila. Potraćila sam dovoljno vremena u nesretnom braku - napominje Heidi.

Heidi s Endijem ima šestero djece, a troje djece ima iz prvog braka. Heidi ističe kako je napuštanje djece i selidba na drugi kontinent sasvim druga stvar.

nintchdbpict000370120243

- Stvarno mi je bilo teško da napustim djecu, ali oni nisu mogli ići sa mnom pa sam morala da donesem odluku. Bila sam šokirana ljutnjom kojom sam bila izložena jer sam navodno napustila vlastitu djecu. Nisam, to jednostavno nije tako - objasnila je ona.

heidi-hepworth-620x350

fca7e0465a73dfe2d0b1b9c901989470

andy-hepworth-x-heidi-hepworth-y-mamadou-jallow-png-1734428432

NJENO TIJELO JE MAGNET ZA POGLEDE: A šta ćete reći kad joj vidite LICE? (FOTO)

 

Ne propustite