BLOGERICA OTKRILA TRIK ZBOG KOJEG JOJ GRUDI IZGLEDAJU VEĆE: Sada je sve djevojke kopiraju

Praktična žena
BLOGERICA OTKRILA TRIK ZBOG KOJEG JOJ GRUDI IZGLEDAJU VEĆE: Sada je sve djevojke kopiraju
.

Fitness blogerica iz Australije, Beck Jackson otkrila je svojim pratiocima trik kojim postiže da joj grudi izgledaju mnogo veće, a tijelo sitnije.

Odlučila je da demonstrira svoje trikove. 

beck1beck2beck3

,,Zar nije čudno to kako određena poza i osvjetljenje mogu da nam u potpunosti izmijene tijelo? Vjerovali ili ne, na obje ove slike su moje grudi iste, ali na slici lijevo djeluju mnogo veće. Nisam koristila photoshop niti ikakav sličan program. Trik je u načinu na koji stojim. Kada isturim zadnjicu i uvučem ramena, tijelo mi djeluje sitnije, a grudi veće. A kada kukove isturim naprijed, kao i grudi i stanem sa priljubljenim nogama, grudi mi djeluju manje i prirodno (za one koji ne znaju, imam silikone). Hoću da kažem da se u uglovima slikanja sva mudrost. Da se na obje slike ne vidi ista tetovaža, bili biste ubijeđeni da nije u pitanju ista osoba. Ljudi će uvijek pozirati i namještati se da bi izgledali bolje. To radim i ja, ali zato je važno da se ne upoređujete sa ljudima sa interneta, jer vašu normalnu verziju sebe upoređujete sa njihovom najboljom," poručila je Beck.

beck6

beck7beck8

 

Fanovi cijene kada govori o svojim manama i kako ih prikriva.

beck4beck5

Nedavno je govorila i o aknama, o problemima koje ima sa svojim licem:

,,Moja koža će uvijek biti priča za sebe, i ne vjerujem da će mi ikad biti potpuno lagodno da se igdje pojavim bez šminke, ali to prihvatam," poručila je kada je pokazala svoje lice ispod šminke i time zadobila dodatnu podršku fanova.

beck9

 

Ne propustite