NE VOLI VAS VIŠE: Ovi znakovi to jasno pokazuju!

Ljubav
NE VOLI VAS VIŠE: Ovi znakovi  to jasno pokazuju!
.

Ponekad žena može da osjeti da je nešto pogrešno, a da to nije potrebno čuti od svog partnera. Portal Bright Side je sakupio nekoliko znakova da su osjećanja muškarca izblijedjela te da vas više ne voli, bar ne kao prije.

Nadamo se da nećete vidjeti ove znakove od svog muškarca, ali je veoma važno znati na koje stvari, situacije moramo obratiti pažnju.

Related image

1. Kritike o fizičkom izgledu

Omar Khayyam je rekao: ''Muškarac će voljeti sve, čak i mane svojih voljenih, ali će biti uznemiren u savršenstvu onih koje ne voli." 
Za zaista zaljubljenog muškarca, uvijek si lijepa, čak i sa neurednom kosom.

Neće primijetiti da ste nakon zimskog odmora stekli nekoliko dodatnih kilograma ako to ne kažete sami. Ali ako vaš muškarac stalno govori da odete u teretanu ili nagovještava da vam je potrebna estetska operacija, onda nešto nije uredu.

Related image

Najvjerovatnije je da to nije vaš izgled koji mu ne odgovara, nego vi sami. Čak i ako izgubite težinu, on će pronaći druge propuste.

2. Diskutovanje o vašim nedostacima sa prijateljima

Žene imaju tendenciju da diskutuju o problemima o odnosima ili nedostatku svog partnera sa svojim prijateljima, dok muškarci pokušavaju sve da ne govore. Niko nije savršen, ali se zaista zaljubljeni ljudi fokusiraju na prednosti partnera umjesto da se fokusiraju na mane.

Image result for Discussing your shortcomings with friends

Ako vaš partner dozvoli sebi da vas javno ponizi i smije na vaše propuste, ne očekujte ništa dobro od takvog odnosa. Takav partner vas ne poštuje, a bez poštovanja je nemoguća i iskrena veza. Kritikujući vas sa drugim ljudima, nesvjesno pokušava da dokaže drugima (a i sebi) da je vaša krivica što je prestao da vas voli.

Image result for Discussing your shortcomings with friends

3. Njegov stav prema vašim navikama

Ako vaš muškarac stalno razmatra svaku malu stvar koju radite i daje negativne komentare o vašem ponašanju, to znači da je jedini osjećaj koji je ostavio iritacija umjesto ljubavi.

Image result for njegov stav prema vasim navikama

4. Pažnja prema vašim pričama

Naučnici su dokazali da čovjek može pažljivo slušati ženu samo 6 minuta. Zbog toga, dame, sljedeći put kada planirate da razgovarate sa svojim voljenim, pričajte kraće. Teme na kojima je čovjeku vrlo teško koncentrisati su nepoznati ljudi, poznate ličnosti, šoping, moda i dijete. Ako je moguće, najbolje je da razgovarate o ovim vrstama stvari sa svojim prijateljima.

5. Njegov stav prema vašim emocijama

Muškarci apsolutno ne mogu da izdrže ženske suze. I nedavno je predstavljeno naučno objašnjenje: ispostavilo se da su ženske suze sadržavale posebne supstance koje smanjuju nivo testosterona u krvi muškaraca.

Image result for njegov stav prema vama

Zapravo, kada plačete, jedina stvar koju muškarac želi da uradi je da bježi glavom bez obzira. Ali ako vas voli, on će ostati zajedno sa vama kako bi učinio sve što može, kako bi vas utješao, čak i ako mu razlog zbog kojeg plačete izgleda trivijalan. Smiriće se tek kada ponovo počnete da se smijete. Međutim, ako vas ne voli, vaše suze će biti samo još jedan razlog za ljutnju na vas.

Related image

Ne propustite