4 ISTINE KOJE MU MORAŠ SERVIRATI NA TACNI kako bi vam VEZA USPJELA!

Ljubav
4 ISTINE KOJE MU MORAŠ SERVIRATI NA TACNI kako bi vam VEZA USPJELA!
.

U teoriji, svi se slažemo da je iskrenost jedan od najvažnijih dijelova sretne i uspješne veze. Međutim, u praksi, svi volimo prešutjeti nešto o sebi...

Image result for couple

Oni stariji i mudriji znaju kako istina uvijek pronađe put i ispliva na vidjelo. Znaju i kako je iskrenost mnogo bitna za vezu. Ne želite se dovesti u situaciju gdje ste svako malo u grču strahujući hoće li on saznati nešto o vama i kako će reagovati na to saznanje da ste ga lagali, a i ne želite razbijati glavu pokušavajući se sjetiti svih lažnih detalja koje ste mu rekli. Želite li što više sreće vašoj vezi, servirajte ove teme čim budete spremni. Ne morate odmah čim ga upoznate, ali nemojte nepotrebno ni dugo odgađati!

Image result for iskrenost u vezi

S vremena na vrijeme trebaš biti potpuno sama i imati samo svoj mir. 
Normalno je da vam se dogodi loš dan kad želite ostati kod kuće i dobro se isplakati. Tada ćete vjerojatno izbjegavati partnera. Umjesto toga, budite s njim jer je važno da vidi da niste 24 sata dnevno savršene volje i nasmijani od uha do uha. Pozovite ga da zajedno prebrodite malu krizu, ali nemojte to raditi prečesto.

Image result for trebas biti potpuno sama

Prevarila si svog bivšeg dečka. 
Kad jednom kažete "volim te", trebali biste se osjećati okej za razgovor o dugoročnim očekivanjima za vezu. Nemojte se bojati razgovora o greškama iz prošlosti jer su one dio vas i iz njih ste mnogo naučili. Budite iskreni oko stvari koje želite. Ako se bojite veze, a on već planira troje djece, bolje je otkriti sve što vas muči prije nego što neko bude povrijeđen.

Image result for couple

Ne voliš mnoge stvari koje on voli. 
Budite iskreni ako vas nimalo ne zanimaju stvari kojima se bavi. Fudbal ili njegov novi mountain bicikl su dobar primjer. Time ćete smanjiti štetu u budućnosti i nije to isto kao da ste mu rekli da vam se on ne sviđa. Jednostavno nemate isti ukus u nekim stvarima i iste interese kad je o hobijima riječ.

Po prirodi si ljubomorna osoba. 
Ako ga na zabavan način s puno smijeha pitate je li ovu sedmicu vidio svoju najbolju prijateljicu, bit će osjetljiviji na poruku koju ste poslali. Pitajte ga isto na ozbiljan način, od srca, i bit će manje nervozan.

Image result for jelaous

Ne propustite