BLAM HRVATSKE MISICE OBIŠAO REGION: Svi se pojavili u nošnjama, a ona u OVOME OSRAMOTILA SVOJU ZEMLJU!

Kiosk
BLAM HRVATSKE MISICE OBIŠAO REGION: Svi se pojavili u nošnjama, a ona u OVOME OSRAMOTILA SVOJU ZEMLJU!
.

Mlada Ivana Mudnić Dujmina, ovogodišnja miss Hrvatske, otputovala je prije nekoliko dana u Kinu gdje će održati izbor za Miss svijeta, no jedna njena fotografija izazvala je pravu buru i pregršt oštrih kritika u našoj komšijskoj zemlji.

ONA ĆE PLATITI 68.500 EURA OSOBI KOJA JOJ BUDE NOVI DEČKO: Najmlađa je milionerka, ali nema sreće u ljubavi! (FOTO)

ivanaaa

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj ova misica pozira u društvu ostalih takmičarki, a svaka je imala kostim koji treba da predstavi tradiciju i običaje zemlje iz koje dolazi.

misice

I dok se većina lepotica pojavila u dobro poznatim i najlepšim nacionalnim kostimima svoje zemlje, Ivana je nosila vrlo specifičnu kreaciju koja jasno asocira na Hrvatsku, ali nema nikakvu drugu dodrinu tačku sa njihovom narodnom nošnjom.

Riječ je o kratkoj top haljinici sa dezenom crveno-bijelih kvadratića, koji podsjeća na motiv sa hrvatske zastave, a reakcije Hrvata su bile urnebesne, i svakako ni blizu oduševljenju.

misica

"Katastrofa", "Prekratko, kao da ide na navijanje utakmice u nekom lošem kafiću", "Pored svih nošnji ona ide u miniću da nas predstavlja", "Neukusno, ružno, kičasto", puljuštali su komentari jedan za drugim.

oioioio

Iz Nacionalnce direkcije za mis Hrvatske objasnili su za "Index.hr" da je Ivana u ovoj kreaciji ostavila veliki utisak na organizatore Miss World, kao i da su sve djevojke vikale "OOOOO Luka Modrić", kada su je vidjele.

ivana

 

Ne propustite