ONA ĆE PLATITI 68.500 EURA OSOBI KOJA JOJ BUDE NOVI DEČKO: Najmlađa je milionerka, ali nema sreće u ljubavi! (FOTO)

Kiosk
ONA ĆE PLATITI 68.500 EURA OSOBI KOJA JOJ BUDE NOVI DEČKO: Najmlađa je milionerka, ali nema sreće u ljubavi! (FOTO)
.

Pobednica Euromilionera je rekla da je spremna da plati novom dečku 68.500 eura godišnje kako bi izglazio sa njom. Na ovaj potez se odlučila zbog niza neuspješnih veza...

 Džejn Park (23) iz Škotske je pokrenula svoju web stranicu gdje potencijalni momci mogu da se prijave, a ona se nada da će pronaći ljubav.

Potencijalnom momku je spremna da plati oko 68.500 eura kako bi je izvodio na pića i večere, ističe ova najmlađa dobitnica Nacionalne lutrije u Škotskoj.

Prema saznanjima Mirora, ova djevojka se brine za motive ljudi koji su u njenoj blizini, a sve zbog njenih para.

Izvor je rekao Miroru da je Džejn nevjerovatna, da ima toliko toga da ponudi, ali da je postala usaljena nakon osvojenog dobitka.

- Nikad nije bila sigurna da li je neko voli zbog nje same ili zbog novca. Tako da bi radije da zna na čemu je - kaže izvor.

Ova dama je imala samo 17 godina kada je pobijedila na lutriji i kada je osvojila 1,1 miliona eura. Pre toga je radila slabo plaćen posao, a nakon toga je kupila automobile, tašne i nove zube.

Ona je prošle sedmice na Instagramu napisala da se rastala sa svojim dečkom fudbalerom (19).

jane

Njena potraga za novim dečkom biće snimana u formi dokumentarca, koji će se emitovati sljedeće godine, prenosi Miror.

MACRON JOJ LJUBIO RUKU, A PUTIN OPČINJEN GLEDAO: A onda je zabilježen RIJEDAK PRIZOR, Melaniu nikad ovakvu NISMO VIDJELI! (FOTO)

 

Ne propustite