HUREM OBJAVILA FOTKU IZ MLADOSTI: Ovako je izgledala PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA!

Kiosk
HUREM OBJAVILA FOTKU IZ MLADOSTI: Ovako je izgledala PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA!
.

Merjem Uzerli, koju smo svi upamtili kao sultaniju Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni", važi za jednu od najljepših evropskih glumica. Kažu da ova dama plijeni specifičnom energijom i posebnom vrstom ljepote, drugačijom od one koju danas srećemo na svakom koraku, a da ju je ista oduvek krasila dokazala i je starom fotografijom koju je nedavno objavila.

Naime, ova glumica podijelila je na svom Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana, pokazavši da za nju vrijeme doslovce stoji, i da se zapravo nimalo nije promijenila, iako je prošlo gotovo dvije decenijie.

merjem

Merjem je dobila gomilu komplimenata na račun stare fotografije, ali bilo je i onih koji su primijetili da nije bilo potrebno da se podvrgne bilo kakvim estetskim zahvatima koji su došli u godinama nakon ove slike.

merjemm

"Bila si ljepša prije operacija", poručili su fanovi lijepoj 35-godišnjakinji, koja nije nikada javno priznala da se podvrgla estetskim zahvatima, ali su isti ipak vidni.

jhurem

hurrem

Naime, ona je povećala usne, iako je prirodno već imala pune, ali je pretjerala i u naglašavanju jagodica. Neke je ova fotografija navela da misle da je glumica korigovala i nos, a bilo kako bilo Merjem kritike nimalo ne dotiču.

meryem-uzerli-hurem

meryem-uzerli-1

MILIJARDER DOBIJE SVE ŠTO ŽELI, ALI ONA NEĆE DA BUDE SA NJIM: Ostavila ga je, a on je još uvijek čeka raširenih ruku!

 

Ne propustite