MILIJARDER DOBIJE SVE ŠTO ŽELI, ALI ONA NEĆE DA BUDE SA NJIM: Ostavila ga je, a on je još uvijek čeka raširenih ruku!

Kiosk
MILIJARDER DOBIJE SVE ŠTO ŽELI, ALI ONA NEĆE DA BUDE SA NJIM: Ostavila ga je, a on je još uvijek čeka raširenih ruku!
.

Brunu Markezinje je 23-godišnja glumica koja je "krivac" za sve uspone i padove jednog od najboljih fudbalera svijeta - Nejmara! 

I dok omaleni Brazilac nema baš nikakvih problema na polju karijere i finansija, upravo suprotno - za samo sedam dana zaradi više do 600.000 eura, a svi veliki klubovi se praktično "otimaju" oko njega. Ali, zato mu na ljubavnom planu ne cvjetaju ruže... Bar ne stalno!

Naime, možda Nejmar zaista može da ima sve što poželi, ali je prilično neizvjesno da li će i koliko imati ženu koju voli - lijepu i zanosnu Brunu!

Fudbaler i glumica upoznali su se 2012. godine na karnevalu, a ubrzo poslije prvog susreta počeli su i da se zabavaljaju, tako da mogu da se pohvale stažom od čak šest godina, iako su oboje prilično mladi. Ipak, ova veza nije bila tako idilična kako možda na prvi pogled deluje; u stvari je par prošao kroz nekoliko raskida i kratkih pauza.

world-cup-2018-neymar-girlfriend-bruna-marquezine-instagram-russia-1388533

Prvi put par je stavio tačku na svoj odnos 2013. godine, kada je Bruna inicirala raskid, te se odlično zabavljala i putovala svijetom, dok je Nejmar doslovce cvilio za "ljubavlju svog života", kako ju je sam nazvao.

Par se poslije nekog vremena pomirio, ali problemi nisu prestali... Bruna je ponovo ostavila Nejmara u avgustu 2017. godine, a raskid je uslijedio nakon što su zajedno otišli na safari u Južnu Afriku, gdje ju je on navodno i zaprosio i bio odbijen!

oo

Nakon što je Nejmar mjesecima pokušavao da preboli Brunu, dok je ona nastavila svoj život kao da nikada nije ni bila sa njim, obrisavši sve zajedničke fotografije sa svog profila, došlo je do obrta... Par je u januaru odlučio da pokuša ponovo, premda svjetski mediji ovu manekenku i glumicu redovno predstavljaju kao "on-off" djevojku napadača PSŽ-a, s obzirom na njihov turbulentan odnos.

nn

Prije nekoliko mjeseci blizak Nejmarov prijatelj otkrio je da je fudbaler očajnički želio da se oženi Brunom i da je imao san da postanu novi "Poš i Beks". Pojavila se i informacija da je najskuplji fudbaler na svijetu zapravo zavisan o lijepoj manekenki, a čak i običnom posmatraču nije teško da donese ovakav zaključak - dovoljno je baciti pogled na njegov Instagram profil.

neymar-bruna-marquezine-670803

large

bm

20180703-bruna-neymar

"Toliko mi se sviđa. Lud sam za njom", jednom je iskreno priznao Nejmar.

NEVIĐENI GAF KOLINDE U PARIZU: Pogledajte šta je predsjednica nosila na nogama, DA LI JE IMALA OGLEDALO?

Ne propustite