OGLASILA SE NAPOKON ANA SEVIĆ O DRAMI KROZ KOJU PROLAZI: Ovo je istina o Darku i njegovoj porodici, ali OVO NIJE NIMALO LAKO

Show
OGLASILA SE NAPOKON ANA SEVIĆ O DRAMI KROZ KOJU PROLAZI: Ovo je istina o Darku i njegovoj porodici, ali OVO NIJE NIMALO LAKO
.

Pjevačica Ana Sević je odlučila da progovori o svemu što je proživjela nakon što je njen bivši suprug, pjevač Darko Lazić, doživio nezgodu 23. oktobra u blizini porodične kuće u Brestaču.

d6

Dok Darko leži u bolnici, Ana otkriva da je u njegovoj najtežoj borbi svu energiju usmjerila ka njemu i ne krije da je prethodni period bio jedan od najtežih razdoblja u njenom životu.

"Kum mi je javio za Darka šta se desilo", kaže Ana na početku ispovijesti i opisuje situaciju koja je na nju ostavila traume za cio život.

d5

"Nisam mogla da vjerujem šta mi priča, mislila sam da sanjam. Bila sam šokirana, pogubljena i nisam bila svijesna ozbiljnosti situacije dok nisam stigla u bolnicu. Prije toga sam odvela Lorenu u obdanište i odjurila u KBC Zemun, a tada sam shvatila da se Darko bukvalno bori za život i onda kreće agonija. On je otac mog djeteta i uvijek ću biti tu za njega. Šta god da mu zatreba, ja ću mu pomoći. Najviše na sveijtu želim da se oporavi, nastavi svoj život i bude tu za našu kćerku Lorenu", rekla je Ana.

d3

Lorena još ne zna šta se događa sa tatom, a Ana kaže da će se truditi da kćerka nikad ne sazna šta joj je tata doživio.

"Lorena ne zna šta se dogodilo i nikada neće ni saznati. Ona je dovoljno velika da doživi šok ako sazna da joj je otac u bolnici i dovoljno mala da ne razumije o čemu se radi. Kada me pita za Darka, ja joj kažem da je na putu, a ona mi vjeruje jer zna da stalno nastupa i ništa ne sumnja", otkriva Sevićeva.

d8
Budući da se u javnosti pričalo da je, pored Darkove porodice, Ana u lošim odnosima i sa njegovom vjerenicom Marinom Gagić, pjevačica objašnjava kakva je situacija između njih.

RODITELJI DARKA LAZIĆA PRINUĐENI PRODATI KUĆU, MORAJU DA SE SNALAZE: Evo kako izgleda kuća i gdje se nalazi! (FOTO)

"Marinu sam prvi put upoznala u bolnici, dok smo zajedno čekale vijesti o Darku. Odmah sam primijetila koliko joj je stalo do njega, što je za svaku pohvalu. Zaista, od srca želim sve najljepše i Darku i njoj", kaže Ana.

d1

Takođe, spekuliše se i da je u lošim odnosima sa Darkovom porodicom, te da ju je Lazićev otac izbacio iz bolnice.

"Nije tačno da me je Darkov otac Milan istjerao iz bolnice. Sve što se u vezi toga pojavilo u javnosti je izmišljeno. Ne želim da vjerujem da su Darkovi roditelji rekli bilo šta loše o meni. Uvijek sam sa njima bila u dobrim odnosima i nadam se da će tako i da se nastavi u budućnosti", objašnjava Ana.

dss


Ana je bila na meti osuda i zbog toga što je na društvenim mrežama objavila da za Darka nije potrebna krv, pa je osuđena kao neko ko sabotira sakupljanje krvi i želi loše svom bivšem suprugu.

"Bila sam kod Darka u šok-sobi kada su doktori rekli da imaju dovoljno jedinica krvi. Rekli su mi da će kontaktirati sa mnom ako bude potrebna dodatna krv. Odmah sam im rekla da sam ja nulta pozitivna grupa i da mogu da me pozovu šta god zatreba 24 sata dnevno. Takođe, Darkova majka je rekla da su svi spremni da daju krv, odnosno ona, otac i brat. Apsolutno ni jedne sekunde niko od ljekara nije izgovorio da je potrebna krv. Ja bih prva apelovala na društvenim mrežama. Bubnjar Seke Aleksić, Gordan Mladenović, koji me je optužio da sabotiram davanje krvi za Darka, ubrzo me je pozvao i izvinio se jer nije mislio tako kako je predstavljeno u medijima", objasnila je pjevačica.

d3

OVO NIKO NIJE ZNAO! Darko Lazić mu poslao poruku, Đani još ne može da vjeruje OVO, "MORAMO DA SE VIDIMO!"

Ne propustite