OVO NIKO NIJE ZNAO! Darko Lazić mu poslao poruku, Đani još ne može da vjeruje OVO, "MORAMO DA SE VIDIMO!"

Show
OVO NIKO NIJE ZNAO! Darko Lazić mu poslao poruku, Đani  još ne može da vjeruje OVO, "MORAMO DA SE VIDIMO!"
.

Prije nemilog događaja koji je doživio, Darko Lazić je razmijenio nekoliko poruka sa kolegom i velikim prijateljem Radišom Trajkovićem Đanijem, kojeg zove "ćale". 

c3

"Teško mi je zbog njega, jer ga baš gotivim. On me zove 'ćale'. Hvala dragom Bogu da se oporavlja i da će biti super. Tek ćemo da se veselimo i da pravimo žurku u njegovo zdravlje", rekao je pjevač.

f1

Kad je čuo šta se Darku dogodilo nimalo mi nije bilo svejedno. Bio je u šoku i njeverici. 

c5

"To je bio veliki šok. Ja sam se tog jutra vraćao iz Njujorka i baš sam mu u pola pet poslao poruku: 'Sine, evo slijećem'. On je meni odgovorio: 'Ćale, moramo da se vidimo', a ja mu napišem: 'Malo da se odmorim i gledamo se ovih dana'. Legao sam da spavam, probudio se i kada mi je žena rekla šta se dogodilo, nisam mogao da vjerujem. Totalni šok", priznaje Đani.

ANA SEVIĆ SE OGLASILA EMOTIVNOM PORUKOM I DIRNULA SVE: Uz Darka je bila u teškim trenucima, a sad je OTVORILA DUŠU! (FOTO)

f4

Podsjetimo, Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun. Unutrašnje krvarenje ljekari su uspjeli da saniraju vađenjem slezine, a sada pjevača očekuje još jedan hirurški zahvat. 

EVO KAKO IZGLEDA KUĆA KOJU JE DARKO GRADIO ZA SEBE I SVOJU DJEVOJKU: Nalazi se u blizini njegovih roditelja! (FOTO)

 

Ne propustite