RODITELJI DARKA LAZIĆA PRINUĐENI PRODATI KUĆU, MORAJU DA SE SNALAZE: Evo kako izgleda kuća i gdje se nalazi! (FOTO)

Show
RODITELJI DARKA LAZIĆA PRINUĐENI PRODATI KUĆU, MORAJU DA SE SNALAZE: Evo kako izgleda kuća i gdje se nalazi! (FOTO)
.

Roditelji Darka Lazića, majka Branka i otac Milan, i dalje su zabrinuti za zdravstveno stanje njihovog sina koji se nakon nezgode nalazi u bolnici u Zemunu, gdje će mu sljedeće sedmice biti urađena još jedna operacija.

darko

SREĆA U DOMU ANE SEVIĆ, DARKO U BOLNICI, A ONA JE OBJAVILA OVO: Njena utjeha! (FOTO)

Njima je oporavak starijeg nasljednika toliko važan da će, ukoliko bude bilo potrebe, prodati i kuću u Brestaču u koju je pjevač navodno uložio 300.000 eura.

darko

- Darkovi roditelji su zahvalni svim ljudima koji na bilo koji način žele da pomognu njihovom sinu. Međutim, oni ne žele nikoga da opterećuju i da sjede skrštenih ruku jer znaju da je liječenje skupo i da Darko narednih mjeseci neće moći da radi, pa su odlučili da oglase njegovu nekretninu u Brestaču. Njima je zdravlje njihovog mezimca najbitnije i prodaće sve samo da se kompletno oporavi. Oni inače skromno žive i nemaju ušteđevinu, tako da nemaju mnogo izbora u ovom trenutku - priča izvor za list "Kurir.rs".

darko3

142019-darko-lazic-foto-masanori-josida-alo01-alo-2f25-1000x1000

Podsjećanja radi, Darko je tu nekretninu počeo da zida kada se oženio sa koleginicom Anom Sević, u nameri da se tu nastane. Međutim, pjevačica nije željela da živi u Brestaču, i Darko je, kako bi sačuvao mir u kući, kupio luksuzni dupleks na Košutnjaku u kojem su živjeli. Nakon razvoda, on je izašao iz tog stana i vratio se u rodno mjesto, a Ana je nastavila da živi sa njihovom kćerkicom. Sa druge strane, Darkova aktulena izabranica Marina Gagić obožava Brestač i njoj nije nikakav problem da sa Darkom upravo tamo svije porodično gnijezdo.

darko2

darko1

darko

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić, među prvima je ponudila finansijsku pomoć Darkovoj porodici. Ona je non stop na vezi sa pjevačevim roditeljima i u svakom trenutku je informisana o njegovom stanju, a u bolnicu dolazi kad god joj to obaveze dozvole.

andreana-cekic-ana-sevic-670x447

KARLEUŠA NA TWITTERU IZAZVALA HAOS, KOMENTARI PLJUŠTE: "Zašto ljudi piju MLIJEKO OD KRAVE..."

Ne propustite