NASTAVILA SE VERBALNA RASPRAVA IZMEĐU DC-a i STIPE :"Da si bio glasniji možda bi i zaradili..." ... "Svakome se može posrećiti ...."

MMA
NASTAVILA SE VERBALNA RASPRAVA IZMEĐU DC-a i STIPE :"Da si  bio glasniji možda bi i zaradili..." ... "Svakome se može posrećiti ...."
.

Daniel Cormier priprema se za prvu obranu UFC-ova naslova u teškoj kategoriji kada će se boriti protiv Derricka Lewisa.
DC je protivnika odabrao samostalno, a nedavno je objasnio zašto šansu nije dao Stipi Miočiću, prvaku s najviše obrana teškaškog naslova kojeg je nokautirao i tako stigao do titule.
"Priznajem, odabir protivnika bio je ključ prihvaćanja ove borbe. Ne bih prihvatio borbu protiv Stipe za taj event, u ovim okolnostima je on predobar protivnik. Time ne želim reći da je Lewis loš, ali Stipe je sposoban pobijediti te na više različitih načina."

Miočić je poručio Cormieru kako bi ga pobijedio u devet od deset borbi, a nastavio se s njim obračunavati preko Twittera.
"Jednom se svakome može posrećiti. Ja sam vlasnik rekorda najviše obrana teškaškog naslova prvaka. DC, zato si odbio 3. novembra boriti se protiv mene. Znaš da bi ovog puta stvari bile drugačije."

stipedc2

"Možda bismo i zaradili da si bio ovako glasan"
Cormier je sada odgovorio da mu se sviđa što je američki Hrvat postao rječitiji u razgovorima s novinarima. Miočić nikada nije gotivio "trash-talk" kako bi podignuo interes oko svojih borbi. To je jedan od razloga zašto mu UFC ne pruža prilika koliko realno zaslužuje.

"Drago mi je da je postao ovako glasan jer, čovječe, da si to radio od početka, možda bismo zaradili nekakav novac od naše borbe. Nismo zaradili puno, očito ovo prodaje priču. Možda je to priprema za neki naš budući meč", poručio je Cormier novinarima i nadodao:
"Nikad nisam rekao da ga se bojim. Samo mi borba protiv njega u ovom trenutku nema nikakvog smisla. Nemam problema s tim da se opet borimo, nije da mi je to bila baš najteža borba. On kaže da je to prvi i zadnji put da ću ga pobijediti. Pa nije baš da me rasturao. Pogađao sam ga čistim udarcima, runda je bila izjednačena i onda sam ga nokautirao", rekao je Cormier.

 

 

 

Ne propustite