Srbin je trpio BOLOVE u čekaonici, a zubar nije htio da ga primi: Uletio je u ordinaciju i od prizora mu je PAO MRAK NA oči OSVETA je bila brutalna (FOTO)

Zanimljivosti
Srbin je trpio BOLOVE u čekaonici, a zubar nije htio da ga primi: Uletio je u ordinaciju i od prizora mu je PAO MRAK NA oči OSVETA je bila brutalna (FOTO)
.

Nakon incidenta koji se dogodio u Kragujevačkom domu zdravlja, kada doktorka nije željela da primi bolesno dijete, na društvenim mrežama brojni korisnici su pisali svoja slična iskustva.

Mi smo pronašli status o jednoj krajnje nesvakidašnjoj priči.

r2

Dva sata je čekao, a onda je odlučio da uđe u ordinaciju i vidi zbog čega ga dugo niko nije pozvao.

r5

Naime, radi se o muškarcu koji je imao nesnosne bolove zuba. Otišao je zubaru u nadi da će ga on hitno primiti i pregledati.

vvvss

r3

MNOGI ZANEMARE PODMUKLE ZNAKOVE: Simptomi da rak buja tijelom, važno ih je prepoznati na vrijeme

Međutim, stvari nisu išle očekivanim tokom. Kako je ovaj korisnik napisao, dva sata je čekao, a onda je odlučio da uđe u ordinaciju i vidi zbog čega ga dugo niko nije pozvao.

r1

Zatekao je zubara kako sjedi i gleda fudbal. Od ove scene "pao mu je mrak na oči", popeo se na sto i počeo da urnira po televizoru.

Dok je ovo radio, zubaru je samo dodao: "Nakon tv-a, ti si sljedeći".

r6

Mnogi su ovaj gest prokomentarisali kao ispravan, jer je stomatolog ispao veoma "bezobrazan, nekulturan" i da je ovo "jedini način funkcionisanja sa takvim ljudima".

r

Na ovu objavu nastavila su se brojna negativna iskustva iz ljekarskih ordinacija, a svi su kao jedini cilj vidjeli fizički obračun sa medicinskim osobljem. 

rr

PET ALARMANTNIH ZNAKOVA DA VAŠEM TIJELU TREBA DETOKSIKACIJA: Ukoliko primijetite ovo, odmah se OSLOBODITE OTROVA NA OVAJ NAČIN!

Ne propustite