Dubok šlic za svečanu večeru sve iznenadio: Kad vidite kako se Brižit Makron pojavila, ostat ćete bez riječi

Kiosk
Dubok šlic za svečanu večeru sve iznenadio: Kad vidite kako se Brižit Makron pojavila, ostat ćete bez riječi
.

U svečanim prilikama Brižit Makron redovno zaokružuje izdanja odgovarajućim frizurama punđe koja ni ovaj put nije izostala

 

v

Na državničkoj večeri u Jelisejskom palati organizovanoj u čast južnokorejskog predsjednika, Mun Džae-Ina, Brižit Makron je dočekala uvažene goste u zanimljivom modelu tamnoplave haljine do poda.

cc4

Iako je ime kreatora haljine još uvijek nepoznato, pretpostavlja se da je za istu zaslužna luksuzna francuska kuća Luj Viton kojoj prva dama Francuske od početka predsjedničkog mandata supruga, Emanuela Makrona, redovno iskazuje modno povjerenje.

 

v1

Kreacija upečatljive plave boje ističe se ukrasnim detaljem kože i lanca na području struka kao i prorezima na ramenima i u donjem dijelu haljine, a nju je nosila uz crne cipele u špic i dodatke poput srebrnog sata i narukvice.

cc4

U svečanim prilikama Brižit Makron redovno zaokružuje izdanja odgovarajućim frizurama, a punđa ni ovaj put nije izostala.

U dugoj haljini prva dama Francuske posljednji je put viđena prošle nedjelje kada je sa suprugom prisustvovala koncertu organizovanom u znak sjećanja na francuskog umjetnika jermenskog porijekla, Šarla Aznavura.

KOLINDA U AMERICI NA SAV GLAS PJEVALA THOMPSONOVE PJESME, A ONDA SU SVI POGLEDALI U NJENE RUKE: "Zgroženi smo"

"Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije", svojevremeno je priznala Makron u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

Kada se on razljuti, hitno mu moraju dati tablete za smirenje, iako je tek tinejdžer, ali ipak najviši na svijetu (FOTO)

Ne propustite