KOLINDA U AMERICI NA SAV GLAS PJEVALA THOMPSONOVE PJESME, A ONDA SU SVI POGLEDALI U NJENE RUKE: "Zgroženi smo"

Kiosk
KOLINDA U AMERICI NA SAV GLAS PJEVALA THOMPSONOVE PJESME, A ONDA SU SVI POGLEDALI U NJENE RUKE: "Zgroženi smo"
.

Mnogi mediji su prenijeli snimak na kojem se vidi kako na njemu hrvatska predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović pjeva Thompsonovu pjesmu "Lijepa li si" tokom svog boravka u New Yorku na zasjedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

kolinda15

kolinda-nsl

kolinda12

kolinda11

No, ona je pri tome imala manji peh jer nije dobro naučila tekste pjesme. Iako je ona na sva zvona pričala kako je njoj Thomspon najdraži pjevač, na kraju se ispostavilo kako hrvatska predsjednica ipak ne zna stihove njegovih pjesama.

OVO PRIJE NJE NIJE URADIO NIJEDAN PREDSJEDNIK: Kolinda je svojim postupkom ponovno iznenadila javnost

 

thompson-nasuho-1024x455-preview

Tako se hrvatska predsjenica morala poslužiti mobitelom sa kojeg je naučila da čita tekst.

kolinda1

- Boravak u SAD-u započela sam misom i druženjem s hrvatskom zajednicom u New Yorku, jer važno je zahvaliti svima koji su sve ove godine svoje strpljenje i energiju uložili u očuvanje hrvatske zajednice i koji su u svojoj drugoj domovini predstavljali najbolje od svoje Hrvatske koju uvijek nose u srcu - napisala je hrvatska predsjednica na svom zvaničnom Facebook profilu prije samog odlaska u New York. 

NEKADA SVA ISKVARCANA, A SADA POTPUNO DRUGA ŽENA: Nije samo kosa na njoj bila drugačija, zbog ovog detalja se svi UHVATE ZA GLAVU

Pogledajte video: 

Podsjetimo, Thompsonu su zbog njegovih profašističkih stavova i tekstova, zabranjeni nastupi u većini evropskih zemalja.

 

 

 

 

Ne propustite