DEČKO JE PREVARIO NEKOLIKO DANA PRIJE POROĐAJA: A sada je pokazala TIJELO ZA OSVETU i usijala Instagram! (FOTO)

Kiosk
DEČKO JE PREVARIO NEKOLIKO DANA PRIJE POROĐAJA: A sada je pokazala TIJELO ZA OSVETU i usijala Instagram! (FOTO)
.

Rijaliti zvijezda i jedan od poznatih sestara, Kloi Kardašijan još nije odlučila kada će da se sa kćerkicom Tru vratiti u Klivlend kod sadašnjeg partnera Tristana Tompsona, kome je oprostila preljubu neposredno pred porođaj. No, izgleda da je Kloi odlučila da ga nauči pameti na sebi svojstven način.

khloe

Naime, ona je u subotu na Instagramu objavila niz od tri provokativne fotografije u kojima je odlučila pokazati svom izabraniku šta to trenutno nema u svojim rukama. Atraktivna plavuša pozirala je u providnom seksi bodiju, pokazavši da je liniju dovela do savršenstva nakon rođenja kćerkice, a pored ove izazovne fotke jednostavno je napisala "Tijelo za osvetu".

kk2

khloe-kardashian-tristan-thompson-1524235155

Podsjetimo, Kloi je odlučila oprostiti prevaru poznatom košarkašu, ali joj je navodno i dalje teško da poveruje da će on moći da se suzdrži od takvih incidenata u budućnosti.

- Pored sopstvenih sumnji, Kloi neprekidno mora da se bori i sa mišljenjem svoje porodice o Tristan. Oni mu nisu prešli preko prevare, iako pokušavaju da podrže Kloinu odluku da bude sa njim. Trenutno je sretna u Los Anđelesu, nema u planu da se vrati u Klivlend - rekao je izvor blizak porodici Kardašijan.

khloe-tristan-lead-0-0-0

0905-khloe-trtistan

image

Inače, zanimljivo je da Kloi tradicionalno najviše radi na sebi onda kada joj na ljubavnom planu ne cvjetaju ruže, pa je tako već jednom digla svijet na noge kada se u rekordnom roku doslovce transformisala poslije raskida sa Lamarom Odomom. Ona je do te mjere izvajala svoje tijelo da je na krilima toga čak pokrenula i sopstveni šou "Revenge Body".

kk

khloe-kardashian-2

KORISTI SVOJE MLIJEKO DA BI LIJEČILA BOLESTI: Najpoznatiji supermodel na svijetu OTKRILA VAŽNU TAJNU, svima može koristiti!

Ne propustite