KORISTI SVOJE MLIJEKO DA BI LIJEČILA BOLESTI: Najpoznatiji supermodel na svijetu OTKRILA VAŽNU TAJNU, svima može koristiti!

Zanimljivosti
KORISTI SVOJE MLIJEKO DA BI LIJEČILA BOLESTI: Najpoznatiji supermodel na svijetu OTKRILA VAŽNU TAJNU, svima može koristiti!
.

Najpoznatiji supermodel na svijetu Žizel Bundšen je svog sina Bendžamina i kćerku Vivjan dojila 20 mjeseci. Model tvrdi da je ovo bio dobar način da njena djeca razviju dobar imunitet.

Žizel je za magazin "People" rekla da je za nju majičino mlijeko čudesno.

gisele-bundchen-talks-panic-attacks-suicide-attempt

"Ako bi moja djeca imala neki problem, nakapali bih im malo mlijeka. Prije nego što krenemo na ljetovanje isto bih uradila, tačnije, stavila bih kapi mlijeka u nos kako bi spriječila napad bakterija kojih ima u avionu", objasnila je Žizel.

gisele-bundchen

gisele-buendchen-teilt-gegen-kendall-und-co-aus

Bundšen je nakon prestanka dojenja sačuvala zalihe smrznutog mlijeka kako bi ga koristila u slučaju bolesti i infekcija. Savjet je dobila od pedijatra i kaže da je to najbolja preporuka koju je mogla da dobije od stručnjaka.

Nakon dojenja Žizel je primijetila da su joj grudi nejednake veličine. Pomalo nesigurna zbog komentara drugih ljudi tajno je ugradila silikone 2015. godine, ali je u memoarima otkrila da se pokajala.

d

14232-main-gisele

nsl


"Suprug mi je bio najveća podrška. Rekao bi mi da sam lijepa bez obzira na sve. To je važna lekcija koju sam naučila. Ono što vas ne ubije, ojača vas. Voljela bih da sam to naučila na neki drugi način", zaključuje Bundšen.

ae

1280-gisele-bundchen-getty525094606

ONE SU LIJEPE I ZGODNE, A ZBOG LJEPOTE RADE SVE I SVAŠTA: Da li biste se usudile ovo probati?

Ne propustite