Vjetar podigao haljinu Kate Middleton: POGLEDAJTE ŠTA JE OTKRIO! (FOTO)

Kiosk
Vjetar podigao haljinu Kate Middleton: POGLEDAJTE ŠTA JE OTKRIO! (FOTO)
.

Na vjenčanju britanske princeze Eugenie vjetar je pravio velike probleme, pogotovo damama u haljinama, a među njima je bila i vojvotkinja Kate.

kate5

kate2

kate6

Iako se Kate brzo snašla kako joj se ne bi ukazalo donje rublje, fotografi nisu propustili ovaj trenutak otkrivanja dobrog dijela nogu vojvotkinje pa su fotografije jutros glavna atrakcija u britanskim tabloidima.

kate1

kate3

kate4

Inače, ženama u kraljevskoj porodici nije dozvoljeno pokazivati noge iznad koljena.

kate7

NAKON NJENOG POKLONA NIJEDAN DRUGI NEMA SMISLA: Kraljica Elizabetha Harriju i Meghan poklonila kuću kakvu još niste vidjeli (FOTO)​

I dok Harry i Meghan u javnosti, često, ne skrivaju svoje osjećaje sa princem Williamom i Kate Middleton situacija je drugačija.

kate1

kate2

kate3

Ipak, više tradicionalne Williama i Kate ovaj put je izgleda ponijela atmosfera na kraljevskom vjenčanju princeze Eugenie pa su uhvaćeni kako se u kapeli Sv. Jurja drže za ruke.

kate4

kate

kate5

Nešto ovako spontano od njih dvoje se vidi zaista rijetko i zbog toga su svi ostali oduševljeni.

kate

Unuka kraljice Elizabethe princeza Eugenie udala se za svog izabranika Jacka Brooksbanka.

Lijepa mladenka za svoje kraljevsko vjenčanje odabrala je vjenčanicu dizajnera Petera Pilotta sa širokim V izrezom sprijeda i straga.

wwwww

Bajkovita vjenčanica otkrivala je ramena i leđa unuke kraljice Elizabethe, a britanski mediji odmah su primijetili ožiljak iz djetinjstva na leđima tek udane princeze.

9

12

Eugenie nije nosila veo, a razlog tome je ožiljak koji je zadobila operacijom kralježnice u dobi od 12 godine. Princeza godinama vrlo otvoreno progovara o svojoj borbi sa skoliozom, a upravo zato je željela pokazati da se ne srami svog upečatljivog ožiljka pa je od dizajnera zatražila da vjenčanica sadrži duboki izrez na leđima. 

2

3

4

5

Kao dijete bolovala je od zbog čega je bila podvrgnuta operaciji tijekom koje su joj ugrađene šipke od titanija duž kralježnice.

Lijepa Eugenie je na vjenčanje pozvala i doktora koji ju je tada operisao.

6

7

8

10

11

Na svom je službenom Instagramu Eugenie u junu ove godine prvi put podijelila i svoje rendgenske snimke kako bi osvijestila javnost o ovoj bolesti.

2018-10-12-1

"Mislim da se može promijeniti shvaćanje ljepote, možeš pokazati ljudima svoje ožiljke i mislim da je zaista potrebno zauzeti se za to", rekla je jednom prilikom princeza.

13

14

NAKON ŠEST MJESECI KATE SE POJAVILA U JAVNOSTI I SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA: "Zar je ovo stvarno ona?"

 

Ne propustite