NAKON ŠEST MJESECI KATE SE POJAVILA U JAVNOSTI I SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA: "Zar je ovo stvarno ona?"

Kiosk
NAKON ŠEST MJESECI KATE SE POJAVILA U JAVNOSTI I SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA: "Zar je ovo stvarno ona?"
.

Kate Middleton jučer se zvanično vratila svojim obavezama u sklopu britanske kraljevske porodice. 

Vojvotkinja se nakon višemjesečne pauze  tokom koje se odmarala daleko od očiju javnosti pojavila u zapadnom Londonu u odjevnoj kombinaciji koja je veliko iznenađenje. 

kate

kate

Supruga princa Vilijama je od rođenja trećeg djeteta u aprilu ove godine odlučila da se povuče iz javnosti i uzela je zasluženo porodiljsko odsustvo. Za gotovo šest mjeseci, koliko je nije bilo, javnost je imala prilke da je vidi svega nekoliko puta i to na neformalnim događajima, kao što su Vimbldon ili vjenčanje njenih bliskih prijatelja. Zbog toga je Velika Britanija željno iščekivala jučerašnji dan, kada je njihova voljena vojvotkinja imala zakazan povratak u javnost. 

kate-middleton

kate-middleton-topless-secrets-lies-palace-hiding

kate-middleton-prince-louis-headshot

OBJAVLJENE SLIKE KATE MIDDLETON NAKON PREKIDA SA WILLIAMOM: Udebljala se, a lice joj je NEPREPOZNATLJIVO (FOTO)

Kate je posjetila "Sayers Croft Forest" školu i park, gdje se družila sa klincima i djelovala je iskreno sretno što je ponovo tu. 

Modni kritičari su ostali zatečeni što je Kate za prvo pojavljivanje u javnosti odabrala baš ovu kombinaciju. 

kate1

Na sebi je imala maslinastozelenu jaknu, džemper, farmerke i čizme, i to sve u nekom safari fazonu, što je u skladu sa školom koj je posjetila. 

kate2

kate3

KATE DOŠLA NA VJENČANJE PRIJATELJA, ALI OVAJ DETALJ NIKOM NIJE MOGAO PROMAKNUTI: Sada je mnogo jasnije ko je ona zapravo!

 

Kate je poznata po dosta elegantnom i sofisticiranom stilu, jednostavnim haljinama i štiklama. 

kate1

 

Poznato je da žene u britanskoj kraljevskoj porodici često odjećom šalju razne poruke, pa tako Meghan Markle ima džepove na haljima sa dobrim razlogom, a svaki odjevni komad se unaprijed bira baš kako ne bi poslao pogrešnu poruku javnosti.

meghan13

meghan3

A budući da je manjak opuštenosti upravo ono što javnost zamjera Kate otakada je Meghan pokazala da vojvotkinja može da bude i mnogo prirodnija i pristupačnija, možda je ovo znak da planira da se promijeni.

kate1

Ostaje nam da vidimo. 

 

 

 

Ne propustite