KAD SU SE VRATILI SA MEDENOG MJESECA KUĆI OSTALI SU U ŠOKU OD PRIZORA KOJI IH JE DOČEKAO: Pa zar je moguće da su ovo pronašli na svojoj kući? (FOTO)

Čudne priče
KAD SU SE VRATILI SA MEDENOG MJESECA KUĆI OSTALI SU U ŠOKU OD PRIZORA KOJI IH JE DOČEKAO: Pa zar je moguće da su ovo pronašli na svojoj kući? (FOTO)
.

Jedva su čekali da stignu sa medenog mjeseca kući, ali nisu ni slutili da će ih dočekati ovo.

Naime, kada su se Jenny i Jonathan Minger vratili s medenog mjeseca iz Meksika u Englesku,samo su čekali momenat da stignu doma.

2

Međutim, jedva da su prepoznali svoju kuću kada su stigli u grad Alsager budući da je cijela kuća bila umotana u plastičnu foliju roze boje. Folijom je čak bio prekriven i njihov automobil koji je stajao parkiran ispred kuće. Veliko je to iznenađenje koje su im priredili njihovi prijatelji dok je par uživao na ljetovanju u Cancunu.

5

"Ostali smo u šoku, nismo mogli vjerovati svojim očima. Uselili smo se u tu kuću prije tri mjeseca i prva naša reakcija bila je ''O moj Bože''. Mogli su barem odabrati ljepšu boju kako bi je omotali. To je zapravo plastika koju Jonathan koristi na farmi kako bi podizao svijest o prevenciji raka dojke",  ispričala je iznenađena Jenny za Metro.

4

Šefovi njenog supruga i dvojica prijatelja četiri su sata toga jutra postavljali plastiku na njihovu kuću prije nego što je par stigao u Englesku u 8 ujutro.

Radili su to dok večer prije njihova dolaska kako bi ih iznenadili.

1

"Izgleda da ljudi rade takve podvale kad se vratite s medenog mjeseca. Bili smo poprilično iznenađeni, ali dobro smo se nasmijali. Trebali su im sati kako bi to napravili, a svi su susjedi izišli na ulicu i gledali ih što rade. Nama je trebalo nekih pola sata uz pomoć noža da sve skinemo",  rekao je Jonathan i dodao kako već razmišlja o osveti.

NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU? Svi luduju za njom, muškarci joj se bacaju pod noge (broj devet ostavlja bez daha)

Ne propustite