UPOZNALI SMO SE NA PARKINGU I VJENČALI: Udala sam se da bih mu NERVIRALA PORODICU, a sada je situacija ovakva...

Kiosk
UPOZNALI SMO SE NA PARKINGU I VJENČALI: Udala sam se da bih mu NERVIRALA PORODICU, a sada je situacija ovakva...
.

Britanka Lindzi Herison (32) trenutno je zvijezda na društvenoj mreži Facebook nakon što je tamo oglasila da prodaje vjenčanicu za 150 funti.

"Kupljena je 2014. godine za 1200 funti. Možda je čak i malo veća jer sam pred vjenčanje imala nekoliko mjeseci punih celodnevnog ždranja kako bih sebi skrenula pažnju sa činjenice da spremam sebi katastrofu, pa je vrlo lako moguće da smo na kraju morali da je proširujemo. Sve u svemu, prodajem je jer potpada pod istu kategoriju kao i moj muž - neželjena. I molim vas ne pitajte me ništa više o vjenčanici, to je sve što znam. Bijela je i teška i to je to" - napisala je u oglasu.

Lindzi je, na insistiranje medija, ispričala svoju "ljubavnu priču" i glasi ovako:

vjencanica

"Nikada nije bilo baš ničeg zanimljivog u vezi nas. Upoznali smo se na parkingu. Oboje smo ludi za modifikovanim kolima i znamo dosta ljudi iz tog svijeta pa smo imali i dosta zajedničkih prijatelja. U principu, nismo bili ljubavni par, više neprijatelji. Uopšte mi nije bilo na kraj pameti da će me zaprositi, a kada je to uradio, bila sam uvjerena da se zeza, pa sam rekla "ne", a onda sam shvatila da se ne zeza.

vjencanicaaa

Pomislila sam "što da ne?", ali veliki dio mene rekao je "da" samo da bih nervirala njegovu porodicu koja me je oduvijek mrzila. I odjednom je moj tata nudio da plati troškove vjenčanja, svi su kupovali haljine i spremali se, pa sam shvatila da moram i ja da počnem. Unajmili smo planera za vjenčanje koji je bio zaprepašćen koliko sam bila mirna, a bila sam mirna jer nisam željela da se udam. Čak sam i kupila prvu vjenčanicu koju sam probala" -kaže ona, dodajući da je odmah nakon medenog mjeseca njen muž naprasno postao sličan nabusitom i vječito ljutom starcu.

vjencanica
Rastali su se 2014. godine, a sada je odlučila da se haljine riješi, ali pitanje je koja će mlada željeti vjenčanicu poslije tako inspirativne ljubavne priče.

Govor tijela će ga otkriti: Ako vas muškarac GRLI OVAKO to znači da ŽELI VEZU!

Ne propustite