Govor tijela će ga otkriti: Ako vas muškarac GRLI OVAKO to znači da ŽELI VEZU!

Kiosk
Govor tijela će ga otkriti: Ako vas muškarac GRLI OVAKO to znači da ŽELI VEZU!
.

Ne mogu svi ljudi tako lako izraziti svoje osjećaje verbalno. Srećom, govor tijela može pomoći.

Želite li znati šta zagrljaj govori o vašem odnosu? Pa pogledajte:

1.Zagrljaj dok stoji iza vas

v1

Takvim zagrljajem poručuje da he spreman zaštititi vas od svih teškoća i ne boji se odgovornosti. On je pravi vitez, a pored njega ćete se osjećati sigurno.

2. Zagrljaj oko struka

v2

Čak i ako još nije priznao svoje osjećaje, ovaj zagrljaj govori za sebe. Želi provesti što više vremena zajedno. Ali budite oprezni: takvi brzo znaju razočarati u ljubavi

3. Zagrljaj u ''naručju''

v3

Ovaj zagrljaj je češći za prijateljstva nego za romantične odnose, pa razmislite o tome

4. Zagrljaj dok se gledate u oči

v4

Ako vas je nježno zagrlio, a zatim izravno pogledao u oči, onda možete biti sigurni: to je simbol istinske i duboke veze između vas dvoje. Takvi odnosi imaju budućnost.

NIJE NI SLUTILA ŠTA ĆE SE SVE VIDJETI DOK JE PLESALA: Udahnite duboko prije nego što vidite donji dio!

5. Zagrljaj "Londonski most"

v5

Postoji doslovna udaljenost između vas, a sam zagrljaj izgleda uznemireno i samo pristojno. Karakterističniji je za neke druge odnose, u ljubavnim veoma rijetko.

6. Dugi zagrljaj

v6

Ovo zagrljaj svakako je poznat svima. Traje bez ikakvih potrebnih riječi, i prava je podrška. Vjerujte nam, ko vas ovako grli spreman je biti s vama u radosti i žalosti, što je vrlo, vrlo važno.

7. 'Jednoruki' zagrljaj

v7

Kada vas neko važan zagrli ovako, on vas pokušava zaštititi od bilo kakve nevolje. Ako ste samo prijatelji, onda vam taj neko nudi svoju pomoć i podršku. Ipak, ako vas neko tako grli morate imati na umu da tu neće biti veze.

8. Nestašan zagrljaj

v8

Ako je vaš odnos tek počeo, a on već ne gleda ruke, to ne mora govoriti dubokim osjećajima. Mogao bi biti samo 'igrač'. Ali, ako ste već duže vrijeme zajedno, tada ne postoji ništa loše s takvim koketiranjem.

9. Jaki zagrljaj

v9

Ako vas netko čvrsto zagrli, lagano pritiskajući vaša leđa, onda ste sretni. Takvi muškarci su vrlo iskreni i romantični i sanjaju o snažnoj i sretnoj obitelji. Usput, oni također čine izvrsne muževe - pa imajte na umu.

Test samo za one NAJINTELIGENTNIJE: Vidite li što nije uredu s OVOM FOTOGRAFIJOM?

Ne propustite