HRVAT ČISTIO WC U NJEMAČKOJ, PA U HRVATSKOJ KUPIO KUĆU I LUKSUZNI AUTOMOBIL: A kad su Nijemci otkrili kako odmah su ga UHAPSILI!

Čudne priče
HRVAT ČISTIO WC U NJEMAČKOJ, PA U HRVATSKOJ KUPIO KUĆU I LUKSUZNI AUTOMOBIL: A kad su Nijemci otkrili kako odmah su ga UHAPSILI!
.

Stjepana K. i njegova partnerica Jadranke J. uhapšeni su Münchenu kada je policija pronašla ukradene visokokvalitetne deterdžente i više od 12.000 eura u kovanicama.

On je optužen da je protupravno stekao čak 425.000 eura kojima je kupio kuću u Hrvatskoj i automobil marke Lexus.

hrvat

U Njemačkoj je počelo suđenje 63-godišnjem hrvatskom državljaninu Stjepanu K. optuženom da je između 2013. i 2017. protupravno stekao 425.000 eura radeći kao čistač u javnom toaletu na Glavnom kolodvoru u Münchenu, javlja CroExpress.

eur

Kovanica po kovanica – limuzina i kućica

Stjepan je osumnjičen da je, uz pomoć svoje partnerice Jadranke J. koja je radila u istoj tvrtki, praznio automate za plaćanje korištenja kolodvorskog zahoda.

Ona je osumnjičena da mu je davala ključ, ali na ispitivanju je rekla da ne zna ništa o krađama. Stjepan nije komentarisao tužbu.

novac

Policija je u oktobru 2017. pretražila njihov dom u Münchenu gdje je pronašla visokokvalitetne deterdžente i više od 12.000 eura u kovanicama. Stjepan je, navodno, ukradenim novcem kupio kuću u Hrvatskoj i luksuzni automobil marke Lexus.

wcauto

PRINC HARRY POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ono što je sad uradio svojoj ženi obilazi svijet! (VIDEO)

 

 

Ne propustite