ISTANBUL - Posjetite grad hiljadu čuda sa CityDealom!

Kiosk
ISTANBUL - Posjetite grad hiljadu čuda sa CityDealom!
-

Istanbul je grad koji, ako još niste, morate staviti na svoj popis must see gradova. Spoj Zapada i Istoka, proturječan sam sebi, živ, bučan, šarolik, kaotičan, a opet nevjerojatno privlačan… Sve je to Istanbul, više svjetova u jednom.

william87-istanbul-tea-1024x695

Svaki grad ima svoju energiju i o toj energiji ovisi ama baš sve. Nemoguće je predvidjeti hoće li se poklopiti s vašom i hoće li vas ulice grada neodoljivo vući prema sebi ili u trenu odbiti, možda čak i bez nekog objašnjivog razloga. Velike metropole dijele neke zajedničke karakteristike, no svaka je zahvaljujući neopipljivoj energiji putniku bliska ili potpuno nepojmljiva. Grad može biti prljav, kaotičan, zbunjujuć, a vama savršen.

istanbul-10

Možete, kao u Istanbulu, zaglaviti na sat vremena u prometnom čepu svaki dan i svejedno odlučiti da se definitivno vraćate. Istanbul ima puno skrivenih blaga koja samo čekaju da ih otkrijete, puno četvrti od kojih svaka nudi novu vrstu zanimljivosti. Historijska jezgra koja okružuje Aju Sofiju i Plavu džamiju pulsira od broja turista i već poznatih vizura, ali hipsterski Karaköy nudi opuštenu vibru i novo lice Istanbula kakvo nećete vidjeti u vodičima. I takve se suprotnosti susreću na svakom koraku.

the-blue-mosque-istanbul-during-sunset

Sa CityDealom i turističkom agencijom Kantić Touristik posjetite ovaj grad hiljadu čuda. Šest dana - tri noćenja sa doručkom za samo 209 KM! U cijenu uključen prijevoz i smještaj! Termin putovanja 26.09. – 01.10.2018. godine.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite